Halloween: Αυτές είναι οι αγαπημένες μου εμφανίσεις!
Beauty & Fashion

Halloween: Αυτές είναι οι αγαπημένες μου εμφανίσεις!

Halloween: Αυτές είναι οι αγαπημένες μου εμφανίσεις!

Οι celebrities του εξωτερικού λατρεύουν το Halloween κι εμείς λατρεύουμε να σχολιάζουμε τις εμφανίσεις τους.

Είμαι σίγουρη, θα τις έχεις δει όλες στα διαφορά μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους είτε μέσα από το Znews!

Έτσι λοιπόν κι εγώ θα μοιραστώ μαζί σου τις δικές μου αγαπημένες εμφανίσεις , αυτές που με εντυπωσίασαν.

Gigi Hadid

Oh my Gigi! Την λάτρεψα την εμφάνιση της. THE MASK. Τόσο funny και ταυτόχρονα στυλάτη. Για μένα η καλύτερη Halloween εμφάνιση της φετινής σεζόν.

Και να σου πω και κάτι; Μιας και στην Ελλάδα “δεν έχουμε και στο χωριό μας Halloween” θα κρατήσω την εμφάνισή της για τις γνωστές και τιμημένες μας Απόκριες.

https://www.instagram.com/p/B4V4p4rnwdk/?utm_source=ig_web_copy_link

Kendall Jenner

Είναι η αγαπημένη μου της γνωστής οικογένειας (sorry Kim)! Έτσι και η Halloween αμφίεσή της δεν θα μπορούσε να μην είναι κάτι που θα αναδείκνυε την ομορφιά της. FOREST FAIRY. Εντυπωσιακή το λιγότερο.

Τώρα εγώ στο μυαλό μου το Halloween το έχω λίγο πιο τρομακτικό αλλά είναι τόσο όμορφη μεταμφίεση που της αξίζει να βρεθεί ανάμεσα στις αγαπημένες μου.

https://www.instagram.com/p/B4VVc8ODxFS/?utm_source=ig_web_copy_link

Heidi Klum

Ε, εντάξει! Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου αυτή η εμφάνιση. Πέραν του ότι πήρε 13 ώρες για να ολοκληρωθεί, είναι τόσο μέσα στο concept που εξυπηρετεί. Τρομακτικό το λες, εντυπωσιακό το λες, πρωτότυπο το λες. Εύγε Heidi!

https://www.instagram.com/p/B4U7eWNJ0Pj/?utm_source=ig_web_copy_link

Άντε και του χρόνου παιδιά!