Θα βρεθεί άραγε η Μελίτη; Θα καταφέρει η Άννα να ξεπεράσει την τραγωδία με τη μητέρα της; Γιατί λέει ψέματα η Τατιάνα;
Νέα

Θα βρεθεί άραγε η Μελίτη; Θα καταφέρει η Άννα να ξεπεράσει την τραγωδία με τη μητέρα της; Γιατί λέει ψέματα η Τατιάνα;

Θα βρεθεί άραγε η Μελίτη; Θα καταφέρει η Άννα να ξεπεράσει την τραγωδία με τη μητέρα της; Γιατί λέει ψέματα η Τατιάνα;

Είναι ο Μιχάλης ο άνθρωπος που θα βρει τη Μελίτη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Τι απόφαση θα πάρει η Μίκα που θα αλλάξει τα πάντα στο «Έλα στη θέση μου»; Η Βίκυ οδηγείται στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών στην «Επιστροφή». Γιατί η Τατιάνα προσπαθεί να πείσει τον Σέκερη ότι απέβαλε, στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Κάτια δείχνει στον Φώτη τη φωτογραφία που έστειλε η Μελίτη και ο Φώτης αρχίζει μια έρευνα για το ποιο μπορεί να είναι το μέρος που φαίνεται στο background. Η Λίλιαν προσπαθεί μάταια να φτιάξει την διάθεση της Μελίτης.

Η Σοφία, έξαλλη μετά την αγωγή που της έστειλε ο Δημήτρης, προσεγγίζει την Έλλη και της ζητάει να σταματήσει τον πατέρα της.

Η Μαρίνα, είναι πεπεισμένη ότι μόνο αν παραδοθεί θα μπορέσει να πείσει την αστυνομία να ψάξει τη Λίλιαν και τα παιδιά, ενώ η Ρένα προσπαθεί να τη μεταπείσει. Η Κάτια βάζει δικό της ντετέκτιβ να ψάξει για τη Λίλιαν και τα παιδιά, ενώ η Μαρίνα την κατηγορεί ότι εκείνη βοήθησε τη Λίλιαν να απαγάγει την κόρη της.

Ο Φώτης δείχνει στον Μιχάλη τη φωτογραφία που έστειλε η Μελίτη. Ο Μιχάλης αναγνωρίζει το μέρος.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Βλάσης πηγαίνει να βρει τον Μίμη έτοιμος για όλα, αλλά μια ξαφνική συνειδητοποίηση αλλάζει τα σχέδιά του.

Η Ρενάτα βλέπει ένα παράξενο όνειρο και η Ισμήνη υποψιάζεται ότι έχει δεύτερες σκέψεις για την φυγή της στη Γερμανία.

Η Φαίη πιέζει τον Αντρέα να την παντρευτεί για να προχωρήσει με το σχέδιό της, ενώ η Αιμιλία φροντίζει να κρατήσει απασχολημένο τον Δαμιανό για να μην χαλάσει τα σχέδιά τους.

Ο Ζούβας τσιγκλάει την Σύλβια με τη βραδινή του έξοδο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Μίκα κρύβει από τον Βλάση μια απόφαση που πήρε και θα αλλάξει τα πάντα, ενώ ο Αχιλλέας αποφασίζει να φύγει πρώτος, πριν την Ρενάτα. Θα αλλάξει τα δεδομένα το όνειρο της Ρενάτας; Πώς θα αντιδράσει ο Ζούβας όταν μάθει ότι ο Τζανέτος έκανε παρέα στη Σύλβια όλο το βράδυ;

 «Η επιστροφή»

Η Άννα συντετριμμένη βλέπει τη μητέρα της να οδηγείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των δικαστικών φυλακών.

Ο Χρήστος πρέπει να στηρίξει την αγαπημένη του που μετά τον πατέρα της βιώνει το ίδιο δράμα με την ίδια της τη μάνα. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η Άννα βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία κι αναλαμβάνει η Μαργαρίτα να την φροντίσει.

Η Έλενα κι η οικογένειά της μουδιασμένοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Ο Παύλος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία βρίσκει επιτέλους τον ένοχο για τον θάνατο του Φώτη, από την άλλη αντιλαμβάνεται πως την ευθύνη φέρει ένας άνθρωπος που έχει το ακαταλόγιστο.

Στο μεταξύ η Αθηνά κολλημένη στο δικό της πλάνο θέλει να θέσει τον Ορέστη εκτός εταιρείας.

Κι ενώ η πρώην γυναίκα του Γιάνναρη επισκέπτεται τη Βίκυ στη φυλακή, ο Ορέστης αποκαλύπτει στο Στέφανο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς.

«Το Τατουάζ»

Η γενναία πράξη του Χάρη αναγκάζει τον Παύλο να τον δει με «άλλο μάτι» και σιγά σιγά οι δυο τους έρχονται κοντά.

Ο Στέφανος και η Όλγα, στην τελική ευθεία για τον γάμο τους, διαλέγουν όνομα για το μωρό που έρχεται.

Η Αθηνά καλεί τον Σωκράτη για φαγητό με σκοπό να του αποσπάσει δείγμα dna.

Η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητά άδεια από την υπηρεσία. Ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως αυτό που θα ακούσει τον αφήνει άφωνο.

Ο Ορφέας μετακομίζει σε νέο σπίτι κι υπόσχεται στον Λευτέρη πως σύντομα τα βάσανά τους τελειώνουν..

Ο Τόνυ έχει μείνει άναυδος από τα λεγόμενα της Τατιάνας ότι απέβαλε και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει για μια ακόμα φορά και του ζητά να χωρίσουν. Αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, η Τατιάνα προσπαθεί να παραπλανήσει τον Σέκερη και να τον κάνει να πιστέψει ότι πράγματι απέβαλε.

Στην Αίγινα ο Παύλος κάνει τρομερές ετοιμασίες για να υποδεχτεί τον Χάρη, τον οποίο και αποθεώνει, έχοντας αφήσει τους πάντες έκπληκτους με τη μεταστροφή του. Όμως ο Χάρης προκειμένου να πάει για ψάρεμα με τον μέλλοντα πεθερό του, πρέπει πρώτα να μάθει να κολυμπάει. Αυτό το αναλαμβάνει η Αθηνά που προσπαθεί να τον μάθει σε μια πισίνα, με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Σοκαρισμένος ο Σέκερης ακούει από την ψυχίατρο Μίνα Κανάκη, την πρόβλεψη ότι ο Ορφέας είναι ικανός να προκαλέσει ακόμα πιο φριχτά πράγματα απ΄ αυτά που ήδη έχει κάνει.