Whitney Houston: Θα κάνει περιοδεία το… ολόγραμμά της!
Κόσμος

Whitney Houston: Θα κάνει περιοδεία το… ολόγραμμά της!

Whitney Houston: Θα κάνει περιοδεία το… ολόγραμμά της!

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τον θάνατο της ντίβας του τραγουδιού, Whitney Houston.

H “χρυσή” φωνή της Αμερικής, σίγησε στα 48 της χρόνια, με άδοξο τρόπο, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

Η νύφη (σύζυγος του αδερφού της Whitney, Gary Houston) και μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας του ιδρύματος της Whitney Houston, ανακοίνωσε στους New York Times, την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία Primary Wave Music Publishing, η οποία ειδικεύεται στο marketing στον χώρο της μουσικής.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη συμφωνία η εταιρία αποκτά ποσοστό 50% επί των κερδών του ιδρύματος, καθώς και πνευματικά δικαιώματα από την μουσική, τις εμφανίσεις και την αξιοποίηση του ”brand” της Whitney Houston.

Σε δήλωσή της η Pat Houston, έκανε σαφές πως η απόλυτη προτεραιότητα του ιδρύματος αυτήν την στιγμή, είναι η περιοδεία που τους προτάθηκε από την εταιρία Primary Wave.

Στην περιοδεία αυτή θα πρωταγωνιστεί η νεκρή τραγουδίστρια, μέσω του πολύ ζωντανού ολογράμματός της.

Η ιδέα αυτή ακολουθεί το concept περιοδειών και άλλων νεκρών καλλιτεχνών, όπως του Buddy Holly, του Roy Orbinson, αλλά και της Amy Winehouse.

O ιδρυτής της εταιρίας, Larry Mestel, σύμφωνα με αναφορές, βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με παραγωγούς του Broadway για ένα musical που θα αφορά στην Whitney.

Τα σχέδια του όμως περιλαμβάνουν και ένα show στο Las Vegas, καθώς και την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με ακυκλοφόρητο υλικό.

Ο Mestel δήλωσε στους New York Times: “H Whitney ήταν το αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής. Το σκεπτικό μας είναι να θυμίσουμε στον κόσμο ποια είναι η κληρονομιά της”.

Η Pat Houston δικαιολόγησε αυτήν την εμπορική συμφωνία, λέγοντας: ”Τα πάντα είναι θέμα timing. Τα 7 προηγούμενα χρόνια αφορούσαν μόνο στο συναίσθημα, τώρα είναι η ώρα της στρατηγικής”.