Victoria Beckham: Με τον David και τα παιδιά τους στην πασαρέλα
Κόσμος

Victoria Beckham: Με τον David και τα παιδιά τους στην πασαρέλα

Victoria Beckham: Με τον David και τα παιδιά τους στην πασαρέλα

Η Victoria Beckham «επέστρεψε» στη δεκαετία του 1970 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Παρουσία του συζύγου της David Beckham και των παιδιών τους, εκείνη παρουσίασε τη συλλογή της.

https://www.instagram.com/p/BuARkRvAG3B/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην πασαρέλα ξεχύθηκαν μοντέλα που φορούσαν φορέματα και φούστες ύψους πάνω από το γόνατο, ορισμένα εξ αυτών διακοσμημένα με αφηρημένα σχέδια.

Πουλόβερ ζακάρ, μεγάλοι γιακάδες και ζωντανά χρώματα: H Βρετανίδα δημιουργός άντλησε έμπνευση από τη δεκαετία του 1970 για να σχεδιάσει τη συλλογή της για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019-2020.

https://www.instagram.com/p/BuCJ7DAA_zg/?utm_source=ig_web_copy_link

«Για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2019 σκεφτόμουν τί θέλουν οι γυναίκες, τη σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας και πώς να μετουσιώσουμε αυτές τις ιδέες σε μια συλλογή για το σήμερα» αναφέρει η Victoria Beckham σε μια ανακοίνωση. «Παίρνουμε έμπνευση από τα παρελθόν» για να κάνουμε «προτάσεις για το μέλλον» εξήγησε η 44χρονη σχεδιάστρια.

Η δημιουργός χρησιμοποίησε χρώματα όπως το έντονο κόκκινο, το γαλαζοπράσινο, το ροζ και το λιλά, ενώ τα παπούτσια, που προτείνει, είναι ψηλοτάκουνες peep toe μπότες, σε ζωηρό μπλε, κόκκινο ή λεοπάρ. Τα τακούνια είναι φούξια ή κίτρινα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ