Βασιλική “κόντρα”: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον William, τον Harry και τις συζύγους τους;
Κόσμος

Βασιλική “κόντρα”: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον William, τον Harry και τις συζύγους τους;

Βασιλική “κόντρα”: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον William, τον Harry και τις συζύγους τους;

Πρωτοσέλιδο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έγιναν οι σχέσεις μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

To αμερικανικό People αφιέρωσε το εξώφυλλό του στην κόντρα των δύο ζευγαριών, τα οποία πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους.

Ο  William και η Kate προετοιμάζονται για τους μελλοντικούς τους ρόλους ως βασιλείς και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η Ελισάβετ έχει παραχωρήσει πολλές από τις αρμοδιότητές της στον Κάρολο και στον William.

To γεγονός αυτό από μόνο του είναι σαν βαρίδι στη σχέση των δύο αδελφών και όπως δηλώνει η πηγή του People “ο William είναι ο μελλοντικός βασιλιάς. Θα υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός ανάμεσα στον ίδιο και τον αδελφό του”.

Η πηγή του περιοδικού διαψεύδει από την άλλη ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα στην Kate και την Meghan όσο μεταξύ των αδελφών William και Harry.

“H Μeghan έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η Kate θα γίνει Βασίλισσα. Οι ρόλοι τους είναι πολύ ξεκάθαροι”, τονίζει η πηγή.

Η Meghan ήταν ένα πλήρως διαμορφωμένο άτομο όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια ενώ η Kate ήταν ακόμα φοιτήτρια όταν γνώρισε τον William, επομένως γαλουχήθηκε εν μέρει με το βασιλικό πρωτόκολλο.

Αυτό σημαίνει ότι η Meghan δυσκολεύεται ιδιαίτερα να προσαρμοστεί.

“Το δύσκολο είναι όταν τις συγκρίνουν. Η Meghan έχει τη ζωή της και η Kate το ίδιο”.

Παρά το γεγονός ότι η Meghan και ο Harry ομολόγησαν τις δυσκολίες που περνούν για να προσαρμοστούν στη ζωή που απαιτεί ο βασιλικός ρόλος τους, η βασιλική οικογένεια μάλλον αποφάσισε να τους γυρίσει την πλάτη.

“Κανείς στην βασιλική οικογένεια δεν μιλάει, δεν στέλνει μηνύματα και δεν ενδιαφέρεται για τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle” δηλώνει η ίδια πηγή στο People.

Και όπως δηλώνουν φίλοι του ζευγαριού ο Δούκας και η Δούκισσα νιώθουν πληγωμένοι από αυτήν την απομόνωση.