Stacy Keach: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Κόσμος

Stacy Keach: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Stacy Keach: Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Με τα αποκαλυπτήρια αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood (Walk of Fame), τιμήθηκε ο ηθοποιός Stacy Keach, για την πολυετή καριέρα του στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

https://www.instagram.com/p/B0l_CiZAjYE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Keach απέκτησε το αστέρι με το νούμερο 2.688 στη συμβολή της Λεωφόρου της Δόξας και της οδού Vine, στο Los Angeles.

Ο 78χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε τη σύζυγό του, ηθοποιό, Malgozia Tomassi Keach και τον συμπρωταγωνιστή του στην τηλεοπτική κωμική σειρά, Man With A Plan, Matt LeBlanc, οι οποίοι μίλησαν στην τελετή.

“Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, κάποιος ανυποψίαστος τουρίστας θα βρεθεί στη Λεωφόρο, θα έρθει στο αστέρι μου και θα πει “Stacy Keach, ποια είναι αυτή””; αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Ο Stacy Keach γεννήθηκε στη Savannah της Georgia των ΗΠΑ το 1941.

Ο πατέρας του, Walter Stacy Keach ο πρεσβύτερος, ήταν θεατρικός διευθυντής, καθηγητής και ηθοποιός.

Ο Stacy Keach  σπούδασε αγγλική φιλολογία και δραματική τέχνη στο Πανεπιστήμιο Berkeley της California και απέκτησε μεταπτυχιακό από τη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πανεπιστημίου Υale.

Έγινε γνωστός ως ντετέκτιβ Mike Hammer στην αστυνομική σειρά Mickey Spillane’s Mike Hammer της δεκαετίας του ’80.

Ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτό και κέρδισε το βραβείο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μίνι σειρά Hemmingway.

Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις ταινίες Fat City, The Long Riders in 1980 και στη βιογραφική ταινία για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, George W. Bush,  W.

“Ήταν πάντα η επιθυμία της αείμνηστης μητέρας του Stacy να αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και η 31η Ιουλίου ήταν η μέρα των γενεθλίων της”, δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Keach.