Sergio Ramos: Ο λαμπερός γάμος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι!
Κόσμος

Sergio Ramos: Ο λαμπερός γάμος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι!

Sergio Ramos: Ο λαμπερός γάμος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι!

Ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά ο Sergio Ramos παντρεύτηκε την αγαπημένη του Pilar Rubio στην Ισπανία, με τα βλέμματα να στέκονται τόσο στην επιλογή της νύφης στην ανθοδέσμη που αποφάσισε να κρατήσει, όσο και στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερη του Ramos, Pilar, επέλεξε ένα νυφικό το οποίο ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και ένα μπουκέτο από μαύρα λουλούδια, με την τελετή να πραγματοποιείται στον καθεδρικό ναό της Σεββίλης και ένα φαντασμαγορικό πάρτι με τους AC/DC.

Ο γάμος φυσικά είχε αρκετά έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, με το ζευγάρι David και Victoria Beckham να κλέβουν την παράσταση με την παρουσία του.

Από εκεί και πέρα, με την παρουσία του τίμησε το ζευγάρι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ,  ο Αλβάρο Μοράτα, ο Λούκα Μόντριτς, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Χέσους Νάβας, ο Κέιλορ Νάβας, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Σέρχιο Ρεγκουιλόν, ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο Λούκας Βάθκεθ, ένας από τους καλύτερους φίλους του γαμπρού, ο Ματέο Κοβάτσιτς, ο Μανουέλ Ντίαθ, ο Χόρντι Άλμπα που εκπροσωπούσε την Μπαρτσελόνα και πολλοί άλλοι.

Οι ηχηρές απουσίες

Μεγαλύτερη εντύπωση όλων έκανε η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ευτυχές γεγονός, καθώς σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το «φαινόμενο» δεν είχε καν προσκληθεί.

Ακόμα μία ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Τζέραρντ Πικέ και της Σακίρα, αλλά και των Ζιντάν, Ίσκο, Κασίγιας, Μπενζεμά και Μπέιλ, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν είχαν λάβει πρόσκληση ή απλά δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών».