Selena Gomez: Στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια
Κόσμος

Selena Gomez: Στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια

Selena Gomez: Στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια

H Selena Gomez αφού πέρασε τις διακοπές της στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της, επέστρεψε δριμύτερη στο Los Angeles και ετοιμάζει το καινούρια της τραγούδια.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο ασπρόμαυρα stories στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης.

H ίδια φαίνεται χαλαρή και ευδιάθετη να κρατά σημειώσεις σε ένα τετράδιο και να κάνει το σήμα της ειρήνης, δίπλα σε μια γυναίκα που επεξεργάζεται τον ήχο.

Πηγή από το περιβάλλον της pop star είπε στο Entertainment Tonight ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μερικά νέα κομμάτια μέσα στη χρονιά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η νέα μουσική θα είναι μία διαφορετική πλευρά της Selena, πολύ προσωπική. Η Selena έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και είναι έτοιμη να τα μοιραστεί με τον κόσμο.”

Η  Gomez  η οποία υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017 η οποία σχετίζεται με τον λύκο από τον οποίο πάσχει, έχει επικεντρωθεί στην υγεία της και την πνευματική της ηρεμία.

Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλε την καριέρα της σε δεύτερο ρόλο τα τελευταία 2 χρόνια.

Το τελευταίο single που κυκλοφόρησε, με τίτλο Back To You,  ήταν το Μάιο του 2018.

Tώρα που η 27χρονη star επικεντρώνεται και πάλι στην καριέρα της, θα κυκλοφορήσει και τη δική της σειρά καλλυντικών.

Η σειρά θα περιλαμβάνει πολλά προϊόντα ομορφιάς, όπως αρώματα, καλλυντικά για το πρόσωπο και τα μαλλιά, σαπούνια και ενυδατικές κρέμες.

https://www.instagram.com/p/B0ZBRxUDX9y/?utm_source=ig_web_copy_link