Sarah Jessica Parker: “Ξεμπροστιάζει” τη Νational Enquirer
Κόσμος

Sarah Jessica Parker: “Ξεμπροστιάζει” τη Νational Enquirer

Sarah Jessica Parker: “Ξεμπροστιάζει” τη Νational Enquirer

Η Sarah Jessica Parker απαντά στις φήμες χωρισμού της από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Matthew Broderick.

H διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα email που έλαβε από την εφημερίδα National Enquirer.

Ο 57χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο τον τελευταίο καιρό, πρωταγωνιστώντας σε θεατρική παράσταση στο West End.

Τι έγραψε η Νational Enquirer;

To email της Νational Enquirer την ενημέρωνε πως η σκανδαλοθηρική εφημερίδα ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει ένα θέμα για έναν υποτιθέμενο καυγά που είχε με τον σύζυγό της, σε δημόσιο χώρο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το θέμα έλεγε πως η 54χρονη Parker, ζήτησε τον λόγο από τον σύζυγο της, φωνάζοντάς του ότι περνάει πολύ καιρό μακριά από το σπίτι τους στην Αμερική.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια η οποία έχει 3 παιδιά με τον Matthew Broderick, επέλεξε να μην απαντήσει ιδιωτικά στους ισχυρισμούς της εφημερίδας.

Έγραψε λοιπόν στο λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνοντας τους 5,4 εκατομμύρια ακολούθους της:

«Με την ακρίβεια ρολογιού, πάνω από μια δεκαετία, οι ίδιες αναληθείς και προσβλητικές αηδίες. Ως συνήθως, μερικές μέρες πριν από την επέτειό μας στις 19 Μαΐου, ο National Enquirer, κάνει την ετήσια, καλύτερή του προσπάθεια να «κατασκευάσει» και να υπονομεύσει. Αυτή τη φορά τις 4 υπέροχες ημέρες που πέρασα με τον σύζυγό μου στο Λονδίνο. Δεν υπήρξε κανένα περιστατικό κατά το οποίο φώναξα στον άντρα μου, ούτε σε εστιατόριο, ούτε στο δρόμο, για το χρόνο που περνάει στο Λονδίνο. Τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη δουλειά που κάνει».

https://www.instagram.com/p/BxgjGLEg_i8/?utm_source=ig_web_copy_link