SAG Awards: Η Emily Blunt έκανε τον σύζυγό της να δακρύσει
Κόσμος

SAG Awards: Η Emily Blunt έκανε τον σύζυγό της να δακρύσει

SAG Awards: Η Emily Blunt έκανε τον σύζυγό της να δακρύσει

Η Emily Blunt  και ο John Krasinski είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Και στα χθεσινά SAG Awards το επιβεβαίωσαν πανηγυρικά! Η Emily κέρδισε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου για το ρόλο της στην ταινία  A Quiet Place, εκτοπίζοντας τις συνυποψήφιές της Amy Adams (Vice), Margot Robbie (Mary Queen of Scots), Emma Stone (The Favourite) και Rachel Weisz (The Favourite). Η ίδια φαινόταν να μην  πιστεύει ότι κέρδισε, όπως θα δείτε και στο βίντεο:

Το γλυκό ευχαριστώ στον σύζυγό της

Αυτό που έγινε όμως, όταν η 35χρονη Blunt παρέλαβε το βραβείο, κυριολεκτικά έκανε τους παρευρισκόμενους να ανατριχιάσουν. Πανέμορφη -μέσα στη ροζ τουαλέτα της- ,που σημειωτέον ήταν υποψήφια και για το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου-,εμφανώς συγκινημένη, έβγαλε έναν μικρό ρόλο που έκανε και τον πιο σκληρό να δακρύσει:

https://www.instagram.com/p/BtKTb2FhBg4/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Blunt αφού φίλησε τον σύζυγό της, John Krasinski ,σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο της και είπε:

“Αυτό το βραβείο πραγματικά έχει σηκώσει όρθια τα ολόισια μαλλιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι τόσο συγκινημένη και πραγματικά απροετοίμαστη, δεν έχω λόγια.  Θα μοιραστώ αυτό το βραβείο αποκλειστικά με τον σύζυγό μου, John Krasinski, επειδή η όλη εμπειρία του να το κάνω αυτό με εσένα, πραγματικά διαπέρασε την καρδιά μου. Είσαι ένας εντυπωσιακός δημιουργός. Είμαι τυχερή που είμαι μαζί σου και έκανα αυτήν την ταινία μαζί σου. Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες το ρόλο. Θα είχες σοβαρότατο πρόβλημα αν δεν το είχες κάνει”, είπε αστειευόμενη.

Η Blunt ευχαρίστησε και τις δύο κόρες τους, την Hazel, 4, και την Violet, 2. “Ευχαριστώ και τα μικρά ποιηματάκια της ζωής μας, τις κόρες μας, που θα πρέπει να φτάσουν τουλάχιστον 45 ετών πριν δουν αυτήν την ταινία”, είπε αστειευόμενη ξανά.

H Emily Blunt στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με τον σύζυγό της, John Krasinski- The Abaca Press

H Emily Blunt στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με τον σύζυγό της, John Krasinski

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Krasinski ήταν εμφανώς συγκινημένος και δακρυσμένος και καταχειροκρότησε τη σύζυγό του για τη νίκη της, αλλά και για τα λόγια της.

Να σημειωθεί ότι η ταινία “A quiet place” είναι σκηνοθετημένη από τον ίδιο τον Krasinski, ο οποίος συνυπογράφει μαζί με άλλους δύο το σενάριο, αλλά και πρωταγωνιστεί σε αυτήν μαζί με την Blunt. Επίσης, η Blunt γύρισε την ταινία back-to-back με την Μαίρη Πόπινς, κάτι εξαιρετικά κοπιαστικό και δύσκολο για μια οικογένεια ηθοποιών.

SAG Awards: Νικητές τα αουτσάιντερ

Φωτογραφία: The Abaca Press