Ryan Adams: Ο πρώην της Mandy Moore κατηγορείται για παρενόχληση
Κόσμος

Ryan Adams: Ο πρώην της Mandy Moore κατηγορείται για παρενόχληση

Ryan Adams: Ο πρώην της Mandy Moore κατηγορείται για παρενόχληση

Βαριές κατηγορίες και μάλιστα όχι από μία, αλλά από επτά γυναίκες, έχει να αντιμετωπίσει ο μουσικός Ryan Adams, οι οποίες ισχυρίζονται ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από αυτόν.

Επτά καταγγελίες στους Times

Η εφημερίδα New York Times, την Τετάρτη, έδωσε στη δημοσιότητα επτά συνεντεύξεις γυναικών, οι οποίες δήλωναν ότι ο 44χρονος τις χειραγωγούσε και είχε εμμονές μαζί τους. Μάλιστα, η Ava, η οποία πλέον είναι 20 ετών, αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές συζητήσεις μαζί του όσο ήταν ακόμα έφηβη.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η ίδια η ηθοποιός.

Η απάντηση του Adams

Ryan Adams - zuma

Ryan Adams (Zuma Press)

«Ο Ryan Adams δεν θα ασχολούνταν με ακατάλληλες σεξουαλικές επικοινωνίες στο διαδίκτυο με κάποιον που γνώριζε ότι ήταν ανήλικος», είπε ο δικηγόρος του, Andrew B Brettler, ο οποίος τόνισε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί προέρχονται από «δυσαρεστημένους ανθρώπους», οι οποίοι κατηγορούν τον τραγουδιστή για προσωπικές ή επαγγελματικές τους απογοητεύσεις.

Ο καλλιτέχνης πήρε και ο ίδιος  θέση για τα όσα γράφτηκαν μέσω Twitter.

«Δεν είμαι τέλειος άνθρωπος και έχω κάνει πολλά λάθη. Ζητώ συγνώμη σε όποιον έχω πληγώσει», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δημοσίευμα:

«Η εικόνα που δημιουργεί αυτό το άρθρο είναι ενοχλητικά ανακριβής. Κάποιες από τις λεπτομέρειες παραποιήθηκαν. Μερικές είναι υπερβολικές και άλλες εντελώς ψευδείς. Δεν θα είχα ποτέ ακατάλληλες επαφές με κάποιον ανήλικο. Τελεία.»

Τι λέει η Mandy Moore;

Η 34χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Ryan Adams για επτά χρόνια και μέσα σε αυτά, όπως δήλωσε στους Times, δέχθηκε ψυχολογική κακοποίηση. Χώρισαν το 2017 και η Mandy, το φθινόπωρο ξαναπαντρεύτηκε, κάνοντας το επόμενο βήμα στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/BqYGsWfAcbt/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η χειριστική συμπεριφορά του μπλόκαρε την ικανότητα μου να δημιουργώ νέες διασυνδέσεις στον μουσικό κλάδο, σε μια περίοδο πολύ βασική και δυνητικά κερδοφόρα για μένα», είπε η Mandy Moore και αποκάλυψε ότι την αποθάρρυνε να συνεργαστεί με άλλους παραγωγούς και μάνατζερ. Κάθε φορά μάλιστα που έγραφαν μαζί τραγούδια, ο Adams την αντικαθιστούσε με άλλη καλλιτέχνιδα.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αρνήθηκε όλα όσα είπε η πρώην σύζυγός του τονίζοντας ότι: «Ο χαρακτηρισμός της σχέσης μας είναι εντελώς ασυμβίβαστος με την άποψή μου».

Οργισμένος αλλά όχι βίαιος

Μία άλλη μαρτυρία, αυτή της πρώην αρραβωνιαστικιάς του,  Megan Butterworth, αποκαλύπτει ότι ο μουσικός ήθελε να την ελέγχει συναισθηματικά, πολλές φορές ήταν οργισμένος, ενώ τα μηνύματα που εξέτασαν οι Times, περιελάμβαναν «συναισθηματικούς λόγους και βιτριόλι» καθώς και απειλές αυτοκτονίας. Η ίδια πάντως παραδέχτηκε ότι δεν την έχει χτυπήσει.

Τέλος, ακόμα τέσσερις τραγουδίστριες είχαν παρόμοιες ιστορίες να πουν για παρενόχληση από τον Ryan Adams. Πρόκειται για τις Phoebe Bridgers και Courtney Jaye  και άλλες δύο γυναίκες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.