Rihanna: “Ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στην Αμερική, είναι ο Πρόεδρος”
Κόσμος

Rihanna: “Ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στην Αμερική, είναι ο Πρόεδρος”

Rihanna: “Ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στην Αμερική, είναι ο Πρόεδρος”

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η τραγουδίστρια Rihanna στο περιοδικό Vogue και δεν δίστασε να αναφερθεί στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

https://www.instagram.com/p/B3Zj2mlnUbF/?utm_source=ig_web_copy_link

Η διάσημη τραγουδίστρια τον κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά λέγοντας ότι “αν ο δράστης της επίθεσης στο Ελ Πάσο ήταν Άραβας,  ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας” και συμπλήρωσε
πως πρόκειται  για “το πλέον ψυχικά ασθενές πρόσωπο στις ΗΠΑ σήμερα”.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί τον Τραμπ ότι συσχετίζει συστηματικά με ψυχικές ασθένειες τις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις που διαπράττουν λευκοί, όμως χαρακτηρίζει, παράλληλα, τρομοκρατικές ενέργειες τις επιθέσεις, στις οποίες οι δράστες προέρχονται από μειονοτικές ομάδες.

https://www.instagram.com/p/B3Z9Z64nokX/?utm_source=ig_web_copy_link

“Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη τρομοκρατία” είπε η 31χρονη τραγουδίστρια και σχολίασε “το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος του δράστη, είναι κάτι το εξευτελιστικό. Είναι απόλυτα ρατσιστικό”.

https://www.instagram.com/p/B3ZoOwwHK4z/?utm_source=ig_web_copy_link

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τη μουσική, το καινούριο album που ετοιμάζει, αλλά και τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει πως είναι έγκυος, τις οποίες διέψευσε.