Rihanna: Σε ποιον και γιατί κάνει αγωγή;
Κόσμος

Rihanna: Σε ποιον και γιατί κάνει αγωγή;

Rihanna: Σε ποιον και γιατί κάνει αγωγή;

Μια μαζική αγωγή που κατέθεσε η Rihanna ταράζει όχι μόνο τα νερά της showbiz αλλά και τινάζει τις σχέσεις με την οικογένειά της στον αέρα.

Όπως έγινε γνωστό στα αμερικανικά μέσα, η 30χρονη σταρ κατέθεσε αγωγή εναντίον του πατέρα της με την αιτιολογία ότι εκμεταλλεύεται το όνομά της για να γίνει πλούσιος.

Οι σχέσεις της Rihanna με τον πατέρα της δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλές, παρά τις μέχρι πρότινος κοινές τους εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως η RiRi καταφέρεται εναντίον του Ronald Fenty και της φερόμενης εταιρείας του Fenty Entertainment. Η Rihanna ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της και ένας άλλος, ονόματι Moses Perkins, δημιούργησαν μια ψυχαγωγική εταιρεία και κλείνουν διάφορες “δουλειές” ισχυριζόμενοι ότι είναι ατζέντηδες της τραγουδίστριας.

Η Rihanna στην αγωγή της ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με την Fenty Entertainment και όπως αναφέρεται στην αγωγή “παρόλο που ο κύριος Fenty είναι πατέρας της Rihanna, δεν έχει και ποτέ δεν είχε την άδεια να ενεργεί εκ μέρους της”.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων ο πατέρας της την “έκλεισε” για μια περιοδεία στη Λατινική Αμερική με αμοιβή 15 εκατομμύρια δολάρια αλλά και για δύο συναυλίες σε Λος Άντζελες και Λας Βέγκας από τις οποίες αποκόμισε 400.000 δολάρια. Η τραγουδίστρια όμως ισχυρίζεται ότι ουδεμία σχέση έχει με αυτές τις δουλειές.

Η Rihanna ισχυρίζεται ότι έχει αποστείλει πολλές επιστολές στον πατέρα της και στον συνέταιρό του να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Η ταραχώδης σχέση με τον πατέρα της

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ronald Fenty προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κόρη του. Εάν αποδειχτεί ότι οι αιτιάσεις της Rihanna είναι αληθείς, τότε θα είναι η δεύτερη φορά που το κάνει.

Μόλις πέρυσι, προσπάθησε να κατοχυρώσει το όνομα “Fenty” για μία σειρά boutique ξενοδοχείων αλλά απορρίφθηκε από την αμερικανική υπηρεσία για τις πατέντες αφού προφανώς το όνομα αυτό είναι κατοχυρωμένο από την ίδια Rihanna.

Η τελευταία, μάλιστα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην ταραχώδη σχέση της με τον πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, έχει μιλήσει στην Oprah Winfrey για την κακοποίηση που έχει υποστεί η μητέρα της από τον πατέρα της όταν η ίδια ήταν παιδί, περιστατικά στα οποία υπήρξε μάρτυρας.

https://www.instagram.com/p/BEOAq5MqRNL/?utm_source=ig_web_copy_link