Πρίγκιπες William και Harry: Στην ίδια εκδήλωση αλλά μακριά ο ένας από τον άλλον
Κόσμος

Πρίγκιπες William και Harry: Στην ίδια εκδήλωση αλλά μακριά ο ένας από τον άλλον

Πρίγκιπες William και Harry: Στην ίδια εκδήλωση αλλά μακριά ο ένας από τον άλλον

Κοινή εμφάνιση λίγο καιρό μετά το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ όπου ο Harry μίλησε πρώτη φορά για την κόντρα με τον αδελφό του, William, έκαναν οι δύο Πρίγκιπες.

Συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, τη Δούκισσα του Cambridge και τη Δούκισσα του Sussex, o William και ο Harry παρέστησαν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

H κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε ως τιμή στη Βασίλισσα Ελισάβετ που ήταν εκεί αλλά και στους Βρετανούς πεσόντες στο Royal British Legion Festival of Remembrance.

https://www.instagram.com/p/B4qUXcHlkvU/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στο Royal Albert Hall

Το παρών στη μουσική βραδιά έδωσαν όλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Ανδρέας, ο Πρίγκιπας Εδουάρδος με τη σύζυγό του, Κόμισσα του Wessex και η Πριγκίπισσα Άννα.

Μια άλλη αξιοπρόσεχτη παρουσία ήταν αυτή του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Carrie Symonds.

https://www.instagram.com/p/B4qTWISncr_/?utm_source=ig_web_copy_link

Η σημειολογία της βραδιάς είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Harry και ο William κάθισαν χωριστά και μάλιστα ο William κάθισε δίπλα στη Βασίλισσα ενώ ο Harry δύο σειρές πιο πίσω.

Παρά τους… “καλοθελητές” που θα ήθελαν να πιστεύουν ότι αυτό είναι μια ένδειξη για τη σχέση των δύο αδελφών, η εξήγηση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλή και λογικοφανής: δίπλα στη Βασίλισσα κάθισαν οι δύο άμεσοι διάδοχοι του θρόνου, ο Κάρολος και ο William.

Μπροστά ο William και πίσω ο Harry ενώ μπροστά του καθόταν ο Πρίγκιπας Ανδρέας και θείος του και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με την Carrie Symonds

Ακόμα όμως και δεχτούμε το σενάριο της “κόντρας” η παρουσία των δύο ζευγαριών στην εκδήλωση -αν μη τι άλλο- αποδεικνύει τη δύναμη της Βασίλισσας Ελισάβετ να συσπειρώνει τη βασιλική οικογένεια.

Οι στυλιστικές επιλογές των δύο κυριών

Οι δυο Δούκισσες εμφανίστηκαν κομψές ακολουθώντας τις χρωματικές επιλογές που είχαν σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι, το σκούρο μπλε και το μαύρο.

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε δημιουργία Erdem, ένα μπροκάρ μαύρο φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στον λαιμό.

Η Δούκισσα του Cambridge από την άλλη ήταν πιο συντηρητική, με ένα μεσάτο blue navy φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα μόνο τα κόκκαλα του λαιμού της.

Φωτογραφίες: The Mega Agency