Paris Jackson: Αναρρώνει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας
Κόσμος

Paris Jackson: Αναρρώνει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Paris Jackson: Αναρρώνει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Η κόρη του Michael Jackson, Paris, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χθες, αλλά πλέον αναρρώνει. Η ίδια αρνείται ότι θέλησε να τερματίσει τη ζωή της κόβοντας τις φλέβες στον καρπό της, αλλά αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν την είδηση.

«Στις 7.28 μ.μ., οι αξιωματικοί απάντησαν σε μία κλήση για ασθενοφόρο από το Hillside ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας. Το θύμα διεκομίσθη στο τοπικό νοσοκομείο» ανέφερε πηγή των αρχών, στο Λος Άντζελες, στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Αν και από την Paris Jackson διαψεύδονται τα προαναφερθέντα, το TMZ υποστηρίζει ότι «πηγές κοντά στην οικογένεια αναφέρουν ότι η Paris πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και λαμβάνει τη φροντίδα της ομάδας της».

Αντίδραση στο Leaving Neverland;

Πολλοί συσχετίζουν την απόπειρα αυτοκτονίας της Paris Jackson με τα όσα αποκαλύπτονται για τον πατέρα της στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland. Ο «βασιλιάς της pop» παρουσιάζεται ως παιδόφιλος, με την οικιακή βοηθό του να γνωστοποιεί άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Η αντίδραση της Paris Jackson στο Twitter ήταν άμεση και σ’ ένα «τιτίβισμά» της έγραψε: «Ψέματα, ψέματα, ω Θεέ μου, περισσότερα ψέματα».

https://twitter.com/ParisJackson/status/1107008402910146560

Σε μια άλλη ανάρτησή της τόνισε ότι υποστηρίζει τον πατέρα της με τον δικό της τρόπο.