Pamela Anderson: “Ο Adil Rami είναι ένα τέρας που με κορόιδευε για 2 χρόνια!”
Κόσμος

Pamela Anderson: “Ο Adil Rami είναι ένα τέρας που με κορόιδευε για 2 χρόνια!”

Pamela Anderson: “Ο Adil Rami είναι ένα τέρας που με κορόιδευε για 2 χρόνια!”

Η Pamela Anderson στα 51 της χρόνια αποτελεί ακόμα τη φαντασίωση πολλών ανδρών σε όλο τον κόσμο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε σχέση με τον Γαλλομαροκινό ποδοσφαιριστή της Marseille, Adil Rami, για δύο χρόνια και είχε μάλιστα μετακομίσει για χάρη του από το Λος Άντζελες στην Μασσαλία για να είναι μαζί. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγορούσαν τον ποδοσφαιριστή ότι την απομάκρυνε από την οικογένεια και τους φίλους της.

H 51 ετών Pamela και ο 33χρονος Adil όμως έδειχναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι την τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram.

H Pamela δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τον Adil και το μακροσκελές της σχόλιο σόκαρε τους θαυμαστές της. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε ότι την απατούσε για δύο χρόνια, αποκαλώντας τον μάλιστα “τέρας” που ψεύδεται.

Δείτε τι έγραψε στην επίμαχη ανάρτηση:

“Tα τελευταία 2 χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα, οδηγήθηκα να πιστεύω ότι ζούσαμε έναν ‘μεγάλο έρωτα.’

Είμαι καταρρακωμένη γιατί τις τελευταίες μέρες έμαθα ότι ζούσε διπλή ζωή. Συνήθιζε να κοροϊδεύει άλλους παίκτες που είχαν ‘σπιτωμένες’ τις φιλενάδες τους σε διαμερίσματα κοντά στων συζύγων τους. Τους αποκαλούσε ‘τέρατα’.

Όμως αυτό είναι χειρότερο. Είπε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να ελέγχεις την καρδιά και το μυαλό δύο γυναικών με αυτόν τον τρόπο;

Είμαι σίγουρη ότι υπήρχαν κι άλλες. Αυτός είναι το τέρας. Αναρωτιέμαι πώς βοήθησα τόσους ανθρώπους και δεν ήμουν αρκετά σοφή ή ικανή να βοηθήσω τον εαυτό μου;”