Ozzy Osbourne: Απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του
Κόσμος

Ozzy Osbourne: Απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του

Ozzy Osbourne: Απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του

To ισχυρό ζευγάρι της βρετανικής showbiz, Ozzy και Susan Osbourne, απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί την μουσική του Ozzy στις πολιτικές του καμπάνιες.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος χρησιμοποίησε το τραγούδι Crazy Train, του βρετανού θρύλου της heavy metal μουσικής, σε ένα διαφημιστικό.

Το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ είχε στόχο να κοροϊδέψει τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε το δίκτυο MSNBC, κατά τη διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ των Δημοκρατικών.

H σύζυγος και μάνατζερ του Ozzy Osbourne δημοσίευσε μία δήλωση απαγόρευσης εκ μέρους του μουσικού, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αναφέροντας:

“Λόγω της χρήσης του τραγουδιού του Ozzy Osbourne, Crazy Train, χωρίς εξουσιοδότηση, ενημερώνουμε  την ομάδα που διαχειρίζεται την καμπάνια του Τραμπ ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Οzzy σε πολιτικές διαφημίσεις και κάθε είδους καμπάνια του κυρίου Τραμπ. Η μουσική του Ozzy δεν μπορεί να χρησιμοποιείται χωρίς έγκριση.

Έχω μία πρόταση για τον κύριο Trump. Ίσως θα έπρεπε να απευθυνθεί στους μουσικούς φίλους του, Kanye West, Kid Rock και Ted Nugent.”

Σημειώνεται ότι ο Ozzy Osbourne δεν είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που απαγορεύει στον Αμερικανό Πρόεδρο να χρησιμοποιεί τη μουσική του στις συγκεντρώσεις του.

Την μακριά λίστα της απαγόρευσης συμπληρώνουν οι Rolling Stones, Prnce, Queen, Pharell Williams, George Harrison, Neil Young, Adele, Elton John, R.E.M, Twisted Sister και Guns and Roses.