Oscars 2019: Τελετή χωρίς… παρουσιαστή!
Κόσμος

Oscars 2019: Τελετή χωρίς… παρουσιαστή!

Oscars 2019: Τελετή χωρίς… παρουσιαστή!

Ήταν η πρώτη φορά που τα τελευταία 30 χρόνια η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου δεν καταφέρνει να βρει κεντρικό παρουσιαστή για την τελετή των Oscars.

Παρόλα αυτά, τα 91α Oscars δεν έμειναν “ακέφαλα”. Μια πλειάδα ηθοποιών ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα βραβεία, αλλά και να πουν δυο λόγια.

Αντί για παρουσιαστή, την έναρξη της τελετής έκαναν οι Queen με τον Adam Lambert να τραγουδά και οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν, αφού σηκώθηκαν όρθιοι για να… ροκάρουν!

Οι πρώτες παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η  Tina Fey, η Amy Poehler και η Maya Rudolph σε έναν ξεκαρδιστικό διάλογο όπου προσπαθούσαν να πείσουν τους παρευρισκόμενους ότι δεν ήταν παρουσιάστριες!

Για την ακρίβεια, ήταν εκεί για να παρουσιάσουν το Oscar B’ Γυναικείου Ρόλου και αστειεύτηκαν ,ότι παρόλα αυτά, ο κόσμος σήμερα θα θεωρήσει ότι ήταν οι κεντρικές παρουσιάστριες.

Επίσης, έκαναν χιούμορ για το γεγονός ότι τελικά φέτος δε θα έδιναν τεχνικά βραβεία κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων (μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί), αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να κάνουν τη δική τους διαφήμιση ευχαριστώντας γνωστή μαγιονέζ. “Εμείς είμαστε με το μέρος του φαγητού” είπαν χαρακτηριστικά