Ντόναλντ Τραμπ: Τα “έβαλε” με την Debra Messing
Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Τα “έβαλε” με την Debra Messing

Ντόναλντ Τραμπ: Τα “έβαλε” με την Debra Messing

Τίποτα και κανέναν δεν αφήνει ασχολίαστο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ειδικά αν κάτι τον ενοχλεί.

Έτσι ήρθε και η σειρά της ηθοποιού Debra Messing, η οποία ζήτησε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των πλουσίων που θα συνδράμουν οικονομικά για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

“Δεν έχω ξεχάσει ότι όταν ανακοινώθηκε πως θα κάνω το The Apprentice και όταν σημείωσε μεγάλη τηλεθέαση, βοηθώντας να ανέβουν τα νούμερα του NBC, η Debra Messing ήρθε σε μένα και με ευχαρίστησε, ακόμα με αποκάλεσε «κύριε», πώς αλλάζουν οι καιροί”, έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Η Debra Messing και ο συνεργάτης της στο NBC, Eric McCormack, δήλωσαν ότι ντρέπονται για τους υποστηρικτές του Τραμπ στο Χόλιγουντ που θα παραβρεθούν στον έρανο για την πολιτική εκστρατεία του προέδρου στις 17 Σεπτεμβρίου.

Εκτιμάται μάλιστα ότι τα εισιτήρια μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 100.000 δολάρια για δύο άτομα.

“Παρακαλώ εκτυπώστε μια λίστα όλων των συμμετεχόντων. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει” έγραψε η Messing στο Twitter ύστερα από δημοσίευμα του Hollywood Reporter.

https://twitter.com/DebraMessing/status/1167658588384501760

Αλλά και ο McCormack έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος προς το Hollywood Reporter: “Αν έχετε την καλοσύνη αναφέρετε όλους όσοι συμμετάσχουν σ’ αυτό το γεγονός, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να ξέρουμε με ποιον δεν θέλουμε να συνεργαστούμε. Ευχαριστώ”.

Η Messing που είναι γνωστή από ρόλους όπως αυτός στο δημοφιλές σίριαλ Will & Grace συνηθίζει να τα λέει “έξω από τα δόντια” για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Πρόσφατα είχε επικρίνει σφοδρά τον Τραμπ για τον νόμο περί οπλοκατοχής.

Πηγή: ΑΠΕ