Nicole Kidman: Γιατί δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν τηλέφωνο και Instagram;
Κόσμος

Nicole Kidman: Γιατί δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν τηλέφωνο και Instagram;

Nicole Kidman: Γιατί δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν τηλέφωνο και Instagram;

Η Nicole Kidman ζει στο Νάσβιλ, μαζί με τον σύζυγό της, Keith Urban, και μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair για τα παιδιά της αλλά και τη σειρά Big Little Lies που πρωταγωνιστεί.

https://www.instagram.com/p/BwmaIbHFkuz/?utm_source=ig_web_copy_link

O Keith Urban και τα παιδιά της

«Έχω κάνει παράξενες ταινίες και έχω κάνει πράγματα τόσο άσχημα, και στα οποία είμαι ακόμα αφοσιωμένη επειδή μου αρέσει η υψηλή  τέχνη και δεν συμμορφώνομαι με αυτό που ο καθένας σας περιμένει. Δεν σκέφτομαι με φυσιολογικούς όρους. Ο Keith πάντα λέει: ‘Δεν είσαι τόσο συνηθισμένη’» υποστηρίζει η Nicole Kidman.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στη σχέση που έχει με τον μουσικό: «Είναι εξαιρετικά απλό με αυτό που θέλουμε ο ένας από τον άλλο και τι θέλουμε από μια σχέση. Αγαπώ το ότι ο Keith είναι κιθαρίστας και τραγουδιστής, αλλά το πάθος του είναι η κιθάρα και η σύνθεση».

Η Nicole Kidman λέει για τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Keith Urban, την 11χρονη Sunday Rose και την 9χρονη Faith Margaret: «Δεν έχουν τηλέφωνο και δεν τους επιτρέπω να έχουν Instagram. Προσπαθώ να διατηρήσω κάποια όρια».

https://www.instagram.com/p/Bv-jgmTluAz/?utm_source=ig_web_copy_link

Η συνεργασία στο Big Little Lies

Η Nicole Kidman συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά Big Little Lies, μαζί με τις Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoë Kravitz, and Shailene Woodley. Σε αυτήν έχει εμφανιστεί και η Meryl Streep.

«Κοιτάξτε το cast από τα ‘Φιλαράκια’, πέρασαν όλη την ώρα μαζί. Είναι διαφορετικές (σ.σ. οι ηρωίδες του Big Little Lies), επειδή δεν υπάρχουν άνδρες στην εξίσωση. Θέλω να πω, υπάρχουν, αλλά δεν είναι στην ομαδική συζήτηση, ας το πούμε έτσι» ανέφερε η Nicole Kidman. Μάλιστα, αποκάλυψε την αστεία πλευρά της προσωπικότητας της Meryl Streep.

Τέλος, η ηθοποιός σχολίασε και τον ρόλο της ως Πρέσβειρα του ΟΗΕ για τις Γυναίκες: «Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να βρω έναν σκοπό!». Ως εκ τούτου, πέρσι, η Nicole Kidman δώρισε $500.000 για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών.

https://www.instagram.com/p/BthiToKg8id/?utm_source=ig_web_copy_link