Νέο trend στο Hollywood: Tελετή γάμου επί 2!
Κόσμος

Νέο trend στο Hollywood: Tελετή γάμου επί 2!

Νέο trend στο Hollywood: Tελετή γάμου επί 2!

Μία νέα “μόδα” εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στο Hollywoοd. Αρκετοί από τους διάσημους κατοίκους του, δεν παντρεύονται απλώς, διπλοπαντρεύονται.

Τι εννοούμε; Πολλά ζευγάρια της showbiz παντρεύονται σε κάποιο δημαρχείο επικυρώνοντας νομικά τον γάμο τους και μετά από λίγο καιρό κάνουν μια πιο ζεστή τελετή κι ένα πάρτι για την οικογένεια και  τους φίλους τους.

Διπλά έξοδα, διπλή ευτυχία; Κανείς δεν γνωρίζει!

Μήπως όμως εμείς οι Έλληνες είμαστε ακόμα πιο μπροστά, αφού τα τελευταία χρόνια πολλά ζευγάρια είθισται να παντρεύονται στο δημαρχείο και μετά από περίπου ένα χρόνο να κάνουν και θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί;

Κάναμε μία λίστα με τα διάσημα ζευγάρια που διπλοπαντρεύτηκαν και σας την παρουσιάζουμε:

Karlie Kloss και Joshua Kushner

To μοντέλο και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2018 και έκαναν μια δεύτερη τελετή και ένα πολύ μεγάλο πάρτι για τους φίλους και την οικογένεια τους στο Wyoming, στις 23 Ιουνίου.

Στο συγκεκριμένο γαμήλιο πάρτι παρευρέθηκαν και οι μελλόνυμφοι, Orlando Bloom και Katy Perry.

https://www.instagram.com/p/BzGU_qoApiy/?utm_source=ig_web_copy_link

Nick Jonas και Priyanka Chopra

O τραγουδιστής και η ηθοποιός έκαναν τον διήμερο, επικό γάμο τους στην Ινδία ξεκινώντας με μία δυτική τελετή που τέλεσε ο πατέρας του γαμπρού και μετά τελέστηκε και μία ινδική τελετή, τιμώντας τη καταγωγή της ηθοποιού. Να σημειωθεί πως προηγήθηκαν προ-γαμήλια πάρτι και μεγάλες δεξιώσεις μετά τους γάμους.

Τότε η ηθοποιός είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram: “To πάρτι δεν σταματά” και λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι νεόνυμφοι επέστρεψαν στην Ινδία και έκαναν άλλες δύο δεξιώσεις.

https://www.instagram.com/p/Bq9zP62ntiK/?utm_source=ig_web_copy_link

Maria Menοunos και Kevin Undergaro

To ζευγάρι παντρεύτηκε σε live μετάδοση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την ώρα που έφευγε το 2017 και έμπαινε το 2018. Ο γάμος τελέστηκε από τον Steve Harvey στην Times Square, της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/BeLRG5blgFd/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτήν την σύντομη τελετή, αφού θέλησαν να παντρευτούν και με ορθόδοξο, θρησκευτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2018.

Για τον λόγο αυτό ταξίδεψαν στον τόπο καταγωγής της Μαρία, στον Άκοβο της Αρκαδίας και έκαναν έναν ανοικτό, παραδοσιακό γάμο.

https://www.instagram.com/p/BpZtCbclPYa/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Menounos είχε γράψει τότε στο Instagram:

“H Ελλάδα σημαίνει τόσα για εμάς και το χωριό μας και οι ρίζες μας. Ευχαριστώ τόσο πολύ τους φίλους μου που τα καταφέραμε.”

Tom Brady και Gisele Bundchen

Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου και to supermodel από τη Βραζιλία, προετοίμασαν τον γάμο τους μέσα σε 10 μέρες το 2009. Παντρεύτηκαν λοιπόν σε στενό οικογενειακό κύκλο τον Φεβρουάριο στην Santa Monica της California. Μόλις δύο μήνες μετά ξαναπαντρεύτηκαν στην Costa Rica, προσκαλώντας τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Ο Brady είχε δηλώσει σχετικά:“H ημέρα του γάμου σου είναι για εσένα και έχει να κάνει με το τι χρειάζεσαι εσύ κι η γυναίκα σου εκείνη την ημέρα.”

George και Amal Clooney

Ο Αμερικανός ηθοποιός και η Βρετανή δικηγόρος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή στη Βενετία το 2014.

Πλήθος διασημοτήτων είχε συρρεύσει για το ευτυχές γεγονός και το ζευγάρι θέλησε να κάνει μία δεξίωση μόνο προς τιμήν της οικογένειας της νύφης, ένα μήνα μετά.

Η δεξίωση οργανώθηκε από τους γονείς της Amal, Baria και Ramzi Alamuddin, στο Danesfield House Hotel, 40 μίλια έξω από το Λονδίνο, στο Buckingamshire.

Joe Kravitz και Karl Glusman

H Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, παντρεύτηκε μυστικά τον εκλεκτό της καρδιάς της επίσης ηθοποιό, Karl Glusman, με πολιτικό γάμο πριν από έναν μήνα.

Το ζευγάρι τέλεσε και δεύτερο γάμο παρουσία όλων των εκλεκτών του φίλων στην έπαυλη του μπαμπά, Lenny, στο Παρίσι.

Charlotte Casiraghi και Dimitri Rassam

H εγγονή της Grace Kelly και του Rainier του Μονακό, παντρεύτηκε τον κινηματογραφικό παραγωγό, Dimiri Rassam, ο οποίος είναι γιος της Γαλλίδας ηθοποιού, Carole Bouquet.

Ο πρώτος τους γάμος ήταν πολιτικός και τελέστηκε την 1η Ιουνίου του 2019.

https://www.instagram.com/p/ByNYsrsjJII/?utm_source=ig_web_copy_link

O δεύτερος ο οποίος ήταν θρησκευτικός, έγινε στις 29 Ιουνίου στην Προβηγκία της  Γαλλίας.

Το δυο φορές παντρεμένο ζευγάρι έχει κι ένα γιο, τον Balthazar.

https://www.instagram.com/p/BzVyZUvjOIn/?utm_source=ig_web_copy_link