Νatalie Portman: “Ο Moby ήταν ένας τρομακτικός, μεγαλύτερος άντρας”
Κόσμος

Νatalie Portman: “Ο Moby ήταν ένας τρομακτικός, μεγαλύτερος άντρας”

Νatalie Portman: “Ο Moby ήταν ένας τρομακτικός, μεγαλύτερος άντρας”

Η Νatalie Portman διέψευσε τις φήμες ότι είχε σχέση με τον Moby, τον διάσημο δημιουργό της ηλεκτρονικής σκηνής.

Ο Moby πρόσφατα εξέδωσε την αυτοβιογραφία του,When it Fell Apart, στην οποία μεταξύ άλλων γράφει ότι όταν ήταν 33 ετών έβγαινε για μερικές εβδομάδες με την τότε 20χρονη ηθοποιό.

Ο Moby του οποίου το πραγματικό όνομα είναι, Richard Melville Hall, στα 53 του χρόνια υποστηρίζει ότι η Portman είχε πάει στο καμαρίνι του σε μία συναυλία του και τον φλέρταρε.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ημουν ένας ακόρεστος πότης και η Natalie Portman ήταν μια όμορφη star του κινηματογράφου. Ήμουν 33 χρονών και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο κόσμος της.”

Και συνεχίζει: “Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν δούλεψε. Νόμιζα ότι θα χρειαζόταν να της πω ότι με πιάνει πανικός όταν είμαι σε σχέση. Ένα βράδυ όμως με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως γνώρισε κάποιον άλλον. Ανακουφίστηκα που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο ελαττωματικός ήμουν.”

Η Portman από τη μεριά της, απέρριψε τους ισχυρισμούς του μουσικού λέγοντας: “Ήταν απλώς ένας τρομακτικός μεγαλύτερος άντρας.”

Η ηθοποιός στα 37 της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar, δήλωσε: “Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι είπε ότι βγαίναμε. Εγώ θυμάμαι έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα που μου φαινόταν τρομακτικός όταν εγώ είχα μόλις τελειώσει το σχολείο. Είπε ότι ήμουν 20. Σε καμία περίπτωση, ήμουν έφηβη. Είχα μόλις γίνει 18.”

Η Portman που είναι μητέρα 2 παιδιών, κατηγόρησε τον εκδότη του Moby πως  δεν έλεγξε τα γεγονότα  επίτηδες, σε μια προσπάθεια να πουλήσουν περισσότερα βιβλία.