Naomi Campbell: H μητέρα της φωτογραφήθηκε στη Μύκονο με μαγιό
Κόσμος

Naomi Campbell: H μητέρα της φωτογραφήθηκε στη Μύκονο με μαγιό

Naomi Campbell: H μητέρα της φωτογραφήθηκε στη Μύκονο με μαγιό

H μητέρα του supermodel Naomi Campbell, Valerie Morris – Campbell, βρέθηκε στην Μύκονο για να φωτογραφηθεί για την εταιρία ρούχων, JD Williams.

Η Valerie είναι πρώην μοντέλο  και χορεύτρια και στα 67 της είναι ακόμα πανέμορφη.

Δε δίστασε μάλιστα να ποζάρει ακόμα και με μαγιό για τη γνωστή φίρμα ρούχων, η οποία θέλησε να χρησιμοποιήσει για την καμπάνια της τα κατάλληλα ηλικιακά μοντέλα.

Η ίδια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην συγκεκριμένη καμπάνια λέγοντας:  «Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι; Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές. Για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι.”

Η μητέρα της Naomi Campbell δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες από το νησί της Μυκόνου, στον λογαριασμό της στο  Instagram.

“Mια γρήγορη ματιά σε αυτό το πανέμορφο νησί. Η Μύκονος είναι υπέροχη… Θα ξαναέρθω οπωσδήποτε.”

“Μία κλεφτή ματιά από την σημερινή φωτογράφιση στην Μύκονο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της JDW Fashion.Ολόκληρη η φωτογράφιση θα αποκαλυφθεί σύντομα…”

Η εταιρία με τη σειρά της ευχαρίστησε τη Valerie, μέσω Intstagram:

“Λατρεύουμε αυτή την λήψη της υπέροχης Valerie, από την πρόσφατη καλοκαιρινή μας φωτογράφιση στην Μύκονο! Πόσο καταπληκτική δείχνει η Valerie μέσα σε αυτό το φλοράλ;”