Μιμή Ντενίση: Απαντά μέσω Instagram για τον Αλέξη Γεωργούλη
Κόσμος

Μιμή Ντενίση: Απαντά μέσω Instagram για τον Αλέξη Γεωργούλη

Μιμή Ντενίση: Απαντά μέσω Instagram για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η δήλωση της Μιμής Ντενίση στον Τάσο Τρύφωνος ότι ήταν βέβαιη πως θα εκλεγόταν ο Αλέξης Γεωργούλης διότι, όπως είπε, “ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες”.

Η Μιμή αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά που γράφτηκαν για τη συγκεκριμένη δήλωση ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με τον Αλέξη και γράφοντας τα εξής:

“Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη. Ερμηνείες κ κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό κ αληθινό που είπα. Με ρώτησαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης. Και είπα ναι. Είναι δημοφιλής, έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές. Όταν υπάρχει ένα όνομα σαν το δικό του, σαν το δικό μου κ άλλων συναδέλφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο. Κ ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Έλληνας ψηφίζει κ με το συναίσθημα. Αυτούς που αγαπάει. Απο κει κ πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.Όχι πριν!! Κ σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ. Δεν είναι του χαρακτήρα μου πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του Αλέξη γιατί κ τον εκτιμώ κ τον αγαπώ. Κ βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητά του έχοντας μια καινούργια θέση κ ζωή.Αυτά… κ ξέρω πως έχει πολλά κ ενδιαφέροντα σχέδια στο νου του”.

https://www.instagram.com/p/B5GxPHglZ-V/?utm_source=ig_web_copy_link