Miley Cyrus: Η δική της εκδοχή του Santa Baby
Κόσμος

Miley Cyrus: Η δική της εκδοχή του Santa Baby

Miley Cyrus: Η δική της εκδοχή του Santa Baby

Καλεσμένη στο The Tonight Show του Jimmy Fallon ήταν η Miley Cyrus, στην οποία ζητήθηκε να τραγουδήσει το κλασικά αγαπημένο χριστουγεννιάτικο Santa Baby. Ωστόσο, λίγο πριν βγει στον αέρα, κάτι δεν της άρεσε στους στίχους κι αποφάσισε, έπειτα από προτροπή του Jimmy Fallon, να τους αλλάξει.

Όπως κάθε χρόνο, ο Jimmy Fallon, ετοιμάζει για την εκπομπή του διάφορα video – mini shows για τις μέρες των γιορτών. Φέτος, ζήτησε από τη Miley Cyrus να του τραγουδήσει το Santa Baby, έχοντας μάλιστα ετοιμάσει και ειδικό χορευτικό με τον Mark Ronson. Όμως, λίγο πριν η τραγουδίστρια βγει να τραγουδήσει, είδε ξανά τους στίχους κι αποφάσισε ότι δεν την εκφράζουν.

Η Vegan Miley και η γούνα

Το κορίτσι του τραγουδιού ζητάει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει γούνες, αυτοκίνητα, σκάφη, λεφτά και άλλα αγαθά που δεν είναι απαραίτητα αυτά που ζητά και η Miley Cyrus. «Άσε που είμαι vegan, πώς θα ζητήσω γούνα; Μήπως θέλει ανταλλάγματα;», ρωτάει αφοπλιστικά τον Jimmy Fallon κι εκείνος της λέει να αλλάξει τους στίχους όπως εκείνη νομίζει. Και κάπως έτσι ξεκίνησε να τραγουδάει “Santa Baby, I don’t need any facy jewelry, I can buy my own damn stuff” (Άγιε Βασίλη, δε χρειάζομαι ακριβά κοσμήματα, μπορώ να τα αγοράσω μόνη μου).

Ο Mark Ronson με την Miley Cyrus προμοτάρουν αυτή την περίοδο τις διασκευές τους πάνω στα κομμάτια Nothing Breaks Like a Heart, War Is Over και No Tears Left To Cry, και η εκδοχή αυτή του Santa Baby ήταν μια ευχάριστη-γιορτινή προσθήκη σ’ αυτήν τους την προσπάθεια.