Miley Cyrus – Liam Hemsworth: Νέος χωρισμός για το ζευγάρι
Κόσμος

Miley Cyrus – Liam Hemsworth: Νέος χωρισμός για το ζευγάρι

Miley Cyrus – Liam Hemsworth: Νέος χωρισμός για το ζευγάρι

H Miley Cyrus και το Liam Hemsworth πρόκειται για ένα πολυτάραχο ζευγάρι με πολλές διακυμάνσεις στη σχέση του.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός έχουν χωρίσει αρκετές φορές, έχουν υπάρξει ξανά μαζί και στο τέλος αποφάσισαν να παντρευτούν, ωστόσο φαίνεται ότι δεν ήταν μια καλή ιδέα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης αρραβωνιάστηκε, το 2013 χώρισε και λίγο αργότερα τα ξαναβρήκε, για να φτάσει στον γάμο.

Ωστόσο, πριν καν κλείσει έναν χρόνο έγγαμου βίου, η Miley και ο Liam φαίνεται ότι χωρίζουν ξανά, με τις φήμες να ενισχύονται από το γεγονός ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε φωτογραφία της στο Instagram, χωρίς τη βέρα της.

https://www.instagram.com/p/B0_HIY1pZo8/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει είτε διαψεύσει το γεγονός, ωστόσο άτομο από το στενό τους περιβάλλον παραδέχτηκε ότι δεν είναι πια μαζί.

«Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν οριστικά αυτή τη φορά. Οι συνεχείς χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις, τους κούρασαν, και αυτή την περίοδο και οι δύο επικεντρώνονται στους εαυτούς τους και στη σταδιοδρομία τους. Εξακολουθούν όμως να παραμένουν αφιερωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που έχουν, απολαμβάνοντας την αγάπη αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδωτικότητά τους», κατέληξε ο κοινός τους φίλος, μιλώντας στο People.