Meghan Markle: Πού θα γεννήσει το πρώτο της παιδί;
Κόσμος

Meghan Markle: Πού θα γεννήσει το πρώτο της παιδί;

Meghan Markle: Πού θα γεννήσει το πρώτο της παιδί;

Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα The Sun, η οποία ασχολείται με τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Δούκισσα Meghan «έσπασε» μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών με την απόφασή της να μην γεννήσει στο μαιευτήριο που γέννησαν η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Diana.

Αντίθετα, το ζευγάρι, επέλεξε μια μονάδα μητρότητας πιο κοντά στο νέο σπίτι του στο Windsor.

«Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί στο Lind», δήλωσε χαρακτηριστικά μια πηγή και συνέχισε: «Η συζήτηση όλων των γιατρών αναφέρει ότι η Meghan δεν θέλει να αντιγράψει αυτό που έκανε η Kate».

«Ο Harry και η Meghan έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει έντονο δημόσιο ενδιαφέρον γι αυτό το μωρό, ωστόσο αφού δεν είναι άμεσος κληρονόμος του θρόνου, θέλουν η γέννησή του να είναι όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική», προσθέτει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: «Η Meghan έχει άγχος για τυχόν επιπλοκές στη γέννα, όπως για παράδειγμα μια καισαρική και δεν θέλει να έχει την πίεση να είναι άψογη στο νοσοκομείο».

Η βασιλική οικογένεια συνδέεται με το Lindo Wing από το 1977, όταν η Πριγκίπισσα Royal γέννησε εκεί τον Peter Phillips και στη συνέχεια την κόρη της Zara.

Εκεί γεννήθηκαν οι William και Harry από την πριγκίπισσα Diana, αλλά και οι George, Charlotte και Louis από την Δούκισσα Kate.