Madonna: «Η θλίψη και η ανία με οδήγησαν στο νέο album»
Κόσμος

Madonna: «Η θλίψη και η ανία με οδήγησαν στο νέο album»

Madonna: «Η θλίψη και η ανία με οδήγησαν στο νέο album»

Η Madonna κυκλοφορεί το 14ο album της καριέρας της, με τίτλο Madame X, και παραδέχθηκε ότι το έκανε επειδή ένιωθε θλίψη και ανία στη Λισαβόνα.

Σε μια συνέντευξή της στο MTV, η Madonna δήλωσε: «Δεν πήγα στη Λισαβόνα για να κάνω έναν καινούργιο δίσκο, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου. Πήγα στη Λισαβόνα επειδή ο γιος μου θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά νιώθω λίγη θλίψη». Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θα είχε το υψηλότερο επίπεδο προπόνησης στην Αμερική. Έτσι, πήγα στη Λισαβόνα για να γίνω μαμά ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς από ένα αμφιλεγόμενο κορίτσι σαν και εμένα».

Η Madonna, στη συνέχεια, εξήγησε πώς η κατάσταση αυτή την οδήγησε στο album με τίτλο Madame X: «Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που γνώρισα, ήταν καλλιτέχνες – είτε ζωγράφοι είτε μουσικοί. Και άρχισαν να με προσκαλούν στα σπίτια τους και έκαναν πράγματα που ονομάζονταν Living Room Sessions. Οι άνθρωποι θα έφερναν κρασί και φαγητό και θα κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι. Ξαφνικά, οι μουσικοί θα σηκώνονταν και θα έπαιζαν όργανα. Και σκεφτόμουν: ‘Περίμενε, τι συμβαίνει εδώ;’».

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι μέσω αυτού του album θέλει «να αισθανθεί ξανά αφελής» και ξεκαθάρισε τι εννοεί: «Ήθελα να μπορώ να επιστρέψω σε εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου, που μόλις ξεκινούσα στη Νέα Υόρκη και δεν με ένοιαζε τι σκεφτόντουσαν οι άλλοι άνθρωποι και η μουσική προέκυψε πραγματικά χωρίς να ακούσω όλο τον θόρυβο ή τις συστάσεις ή τις προτάσεις ή οτιδήποτε».

Πάντως, η Madonna μόλις κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού Medellín, στο οποίο συμμετέχει ο Maluma. Το album θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 14 Ιουνίου.