Lindsay Lohan: Δεν θα είναι πια “δημότης” Μυκόνου
Κόσμος

Lindsay Lohan: Δεν θα είναι πια “δημότης” Μυκόνου

Lindsay Lohan: Δεν θα είναι πια “δημότης” Μυκόνου

Εξηγήσεις έδωσε η Lindsay Lohan μετά τα δημοσιεύματα ότι το κλαμπ της στη Μύκονο έχει κλείσει και το MTV αποφάσισε να ακυρώσει το ριάλιτι της ηθοποιού (το οποίο διαδραματιζόταν στο club της στο κοσμικό νησί).

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ολοκληρωθεί εδώ και εβδομάδες, όπως φαίνεται στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I can’t believe it’s over!!! What was your favorite moment from #LohanBeachClub?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan’s Beach Club (@lohanbeachclub) στις 26 Μάρ, 2019 στις 10:00 πμ PDT

Η 32χρονη Lindsay έδωσε την απάντηση της στο σχετικό δημοσίευμα του Page Six, μέσω Instagram.

Αρχικά δημοσίευσε μία φωτογραφία από το club της στη Μύκονο, γράφοντας από κάτω: “Προτιμώ την πραγματική μου ζωή, να δουλεύω για τα παιδιά και να είμαι με την οικογένεια μου.

Το club μεταφέρεται σε άλλα μέρη του κόσμου, αλλά όχι μόνο το club, οπότε ηρεμήστε. Μην βλέπετε κάτι κακό, μην ακούτε κάτι κακό, μην μιλάτε για κάτι κακό, πίθηκοι.”

Λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και την αντικατέστησε με μία φωτογραφία τεσσάρων παιδιών, κατηγορώντας το Page Six ότι λέει ψέματα για εκείνη και ότι αγνοεί την κατάσταση των Σύριων προσφύγων.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Aν θέλετε μία πραγματική ιστορία, ταξιδέψτε στην Κωνσταντινούπολη και γράψτε κάτι αληθινό για αλλαγή.

Είναι λυπηρό που δεν αναφέρετε τίποτα για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται προσοχή, παιδιά που εργάζομαι γι’ αυτά και κανείς από εσάς που γράφετε, δεν προσπαθείτε να τα βοηθήσετε. Οικογένειες που χάνουν πόδια ή χέρια στη Συρία και εσείς γράφετε χαζά θέματα για τους διάσημους. Ξεκινήστε να γράφετε την αλήθεια.

Προσεύχομαι για εσάς από σήμερα και στο εξής. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω αυτήν την υπέροχη οικογένεια, ενώ εσείς γράφετε ψέματα και αηδίες. Γράψτε για αυτό, όχι ψέματα.”

Τελικά διέγραψε και τη δεύτερη ανάρτηση.