Liam Neeson: “Βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο”
Κόσμος

Liam Neeson: “Βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο”

Liam Neeson: “Βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο”

Η συνέντευξη στην εφημερίδα The Independent του γνωστού ηθοποιού Liam Neeson έκρυβε μια πολύ ιδιαίτερη, προσωπική και σκληρή ιστορία από τη ζωή του.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τη στιγμή που τον κυρίευσε η επιθυμία να «σκοτώσει» έναν μαύρο για να εκδικηθεί για τον βιασμό που υπέστη ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός του, μια σκέψη την οποία, όπως διαβεβαιώνει σήμερα, μετάνιωσε.

Η πραγματική ιστορία που σόκαρε

Ο 66χρονος ηθοποιός προέβη στις αποκαλύψεις αυτές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της ταινίας Cold Pursuit, όπου ενσαρκώνει έναν πατέρα, ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Ενώ ο Neeson περιέγραφε τα συναισθήματα που του προκάλεσε η ταινία, σε σχέση με την οδύνη που προκαλεί η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ξαφνικά άλλαξε τόνο για να μιλήσει για το δικό του βίωμα, σύμφωνα με την Independent.

«Θα σας αφηγηθώ μια πραγματική ιστορία» είπε.

Επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ανακάλυψε ότι ένα οικείο του πρόσωπο, την οποία δεν κατονόμασε, έπεσε θύμα βιασμού.

«Τη ρώτησα εάν γνώριζε ποιος της το έκανε αυτό. Όχι. Τι χρώμα είχε το δέρμα του; Εκείνη απάντησε ότι ήταν ένας μαύρος».

Τότε «και ντρέπομαι που το λέω, βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι κάποιος θα με προσεγγίσει. Το έκανα αυτό, μπορεί και για μία εβδομάδα, ελπίζοντας ότι ένας “μαύρος μπάσταρδος” θα έβγαινε από μία παμπ αναζητώντας κάποιον για να καυγαδίσει. Έτσι, θα μπορούσα…» συνεχίζει, κι αφού διακόπτει για μία στιγμή τον λόγο του, προσθέτει: «Να τον σκοτώσω».

«Θα ήταν φρικτό, φρικτό, όταν το ξανασκέφτομαι, να το είχα κάνει αυτό» δήλωσε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

Η εκδίκηση «οδηγεί σε περισσότερη εκδίκηση, σε περισσότερους φόνους», εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ