Lewis Hamilton: Ο πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρει τα σκυλιά του με ιδιωτικό τζετ
Κόσμος

Lewis Hamilton: Ο πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρει τα σκυλιά του με ιδιωτικό τζετ

Lewis Hamilton: Ο πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρει τα σκυλιά του με ιδιωτικό τζετ

O Lewis Ηamilton δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram μία φωτογραφία με τον σκύλο του Coco, εν ώρα πτήσης με το ιδιωτικό του τζετ.

O ίδιος σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: “Σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε για τα δύο μου παιδιά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Incase you didn’t know about my two kids. This is Roscoe and Coco @roscoelovescoco. Coco is living the life by the beach in Malibu currently with her girls and is super happy as she loves the sea. Roscoe is in the UK with grandma enjoying the sun. To be reunited soon. #bestdogever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις

Ο πρωταθλητής της Formula 1 συχνά υπερηφανεύεται ότι πετάει σε όλο τον κόσμο με τα δύο bulldog του, Coco και Roscoe.

Ο Ηamilton έχει παραδεχτεί ότι πετάει συχνά με την Coco που μένει μαζί του στο Malibu της California προς στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μένει ο Roscoe μαζί με την μητέρα του.

Φαίνεται όμως ότι αυτές οι αναρτήσεις του 34χρονου πρωταθλητή έρχονται σε αντίθεση με τις καταγγελίες του για την καταστροφή που προκαλεί η παραγωγή κρέατος στον πλανήτη λόγω της αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα.

Σύμφωνα με υπολογισμούς μία πτήση 5.400 μιλίων από το Los Angeles της Αμερικής όπου μένει ο ίδιος, προς το Λονδίνο όπου μένει η μητέρα του, δημιουργεί 1.67 τόνους διοξειδίου του άνθρακα. Ο Lewis που δηλώνει ότι είναι χορτοφάγος εδώ και δύο χρόνια, κάνει την πτήση Los Angeles – Λονδίνο και Λονδίνο – Los Angeles πολύ συχνά για να συναντιούνται τα σκυλάκια του.

Ο Βρετανός πρωταθλητής επιδεικνύει συχνά τον πολυτελή τρόπο ζωής του κι έχει  δημιουργήσει μάλιστα και ειδικό λογαριασμό των σκυλιών του στο Instagram.

Η σελίδα λέγεται “Roscoelovescoco” και έχει 157.000 ακολούθους. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορεί να δει κάποιος τις περιπέτειες των δύο bulldog και τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roscoe & Coco Hamilton (@roscoelovescoco) στις