Λας Βέγκας: Ποιοι χολιγουντιανοί stars το επέλεξαν για να παντρευτούν;
Κόσμος

Λας Βέγκας: Ποιοι χολιγουντιανοί stars το επέλεξαν για να παντρευτούν;

Λας Βέγκας: Ποιοι χολιγουντιανοί stars το επέλεξαν για να παντρευτούν;

Δεν ήταν μόνο ο Joe Jonas με τη Sophie Turner που αποφάσισαν να κάνουν έναν γάμο αστραπή στο Λας Βέγκας.

Η πόλη, που φημίζεται και για τα καζίνο της, έχει προσελκύσει πολλούς διάσημους και μεγάλους χολιγουντιανούς αστέρες που την επέλεξαν για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, χάρη στη γρήγορη έκδοση άδειας και τα πολλά παρεκκλήσια για την τέλεση του μυστηρίου.

Μεταξύ των διασήμων που επέλεξαν το Sin City (Πόλη της Αμαρτίας) για τον γάμο τους είναι και οι εξής:

Nicolas Cage – Erika Koike

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την makeup artist πριν λίγο καιρό, άσχετα που μετά το μετάνιωσε και ζήτησε ακύρωση του γάμου επειδή ήταν μεθυσμένος!

Britney Spears – Jason Alexander

Η τραγουδίστρια της ποπ  παντρεύτηκε τον φίλο από τα παιδικά της χρόνια για 55 ώρες σε τελετή-έκπληξη στο Λας Βέγκας το 2004.

Kelly Ripa – Mark Consuelos

Η ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και παραγωγός, είναι 23 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Mark Consuelos και έχουν τρία παιδιά.

Μόλις έναν χρόνο μετά από την πρώτη τους συνάντηση στο πλατό της σαπουνόπερας All My Children το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας.

Cindy Crawford – Richard Gere

Το μοντέλο και ο ηθοποιός  εξέπληξαν τους θαυμαστές τους με τον γάμο τους στο Λας Βέγκας το 1991. Έμειναν τέσσερα χρόνια μαζί και σύμφωνα με την Crawford, «δεν αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στη σχέση τους». Αργότερα εξήγησε στο περιοδικό People: «Και ήμασταν εξίσου υπεύθυνοι γι’ αυτό. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν εντάξει αν ταξιδεύαμε αεροπορικώς από το Παρίσι στο Λος Άντζελες για να συναντηθούμε για μια νύχτα, για να δούμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήταν».

Bruce Willis – Demi Moore

Ένα από τα πιο διάσημα χολιγουντιανά ζευγάρια,  είχαν σχέση τριών μηνών προτού παντρευτούν στο Λας Βέγκας. Η γρήγορη γαμήλια τελετή εξελίχθηκε σε γάμο που διήρκεσε 13 χρόνια. Απέκτησαν τρεις κόρες και χώρισαν το 2000.

Shia LaBeouf – Mia Goth

Ο Αμερικανός ηθοποιός και η Αγγλίδα συνάδελφός του μετέδωσαν μέσω livestreaming τον γάμο τους στο Λας Βέγκας για τον δει όλος ο κόσμος το 2016.

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πέρσι.

Jon Bon Jovi – Dorothea Hurley

Ο Jon παντρεύτηκε την ελληνικής καταγωγής αγαπημένη του από το γυμνάσιο σε γαμήλια τελετή στο Λας Βέγκας το 1989. Το ζευγάρι είναι μαζί και έχει τέσσερα παιδιά.

Angelina Jolie – Billy Bob Thornton

Ένα από τα θρυλικά και παθιασμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν το 2000 στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια αργότερα.

Melanie Griffith – Don Johnson

Όχι μία αλλά δύο φορές παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, την πρώτη το 1976 μόνο για έξι μήνες.

Χρόνια αργότερα επανασυνδέθηκαν και παντρεύτηκαν ξανά. Απέκτησαν μία κόρη, την ηθοποιό Dakota Johnson και χώρισαν οριστικά το 1995.

Pamela Anderson – Rick Salomon

Zuma Press

H καυτή Pamela παντρεύτηκε τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Rock στο ξενοδοχείο Mirage του Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2007.

Δύο μήνες αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο γάμος ακυρώθηκε. Τον Ιανουάριο του 2014 αποκάλυψε ότι ξαναπαντρεύτηκαν, αλλά υπέβαλε και πάλι αίτηση για διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2015.

Leah Remini – Angelo Pagan

Οι ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2003 στο Βέγκας και από τότε είναι μαζί. Η γαμήλια τελετή στο ξενοδοχείο Four Seasons προβλήθηκε από το VH1.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη, την 14χρονη Σοφία Μπέλα.

Carmen Electra – Dennis Rodman

Το μοντέλο, τραγουδίστρια Κάρμεν Ελέκτρα παντρεύτηκε τον πρώην παίκτη του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν το 1998 στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση ακύρωσης του γάμου εννέα μέρες μετά τη γαμήλια τελετή.

Frank Sinatra – Mia Farrow

Zuma Press

Η ηθοποιός, Μία Φάροου παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, ηθοποιό Φρανκ Σινάτρα τον Ιούλιο του 1966 σε μία κομψή τελετή στο ξενοδοχείο Sands στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι χώρισε το 1968.

Paul Newman – Joan Woodward

Από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1958. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι τον θάνατο του Newman το 2008.

Πηγή: ΑΠΕ