Lamar Odom: «Απείλησα την Khloé Kardashian ότι θα τη σκοτώσω»
Κόσμος

Lamar Odom: «Απείλησα την Khloé Kardashian ότι θα τη σκοτώσω»

Lamar Odom: «Απείλησα την Khloé Kardashian ότι θα τη σκοτώσω»

Ο Lamar Odom εξομολογείται στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Από το σκοτάδι στο φως» ότι απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, Khloé Kardashian, υπό την επήρεια ουσιών στις οποίες έχει ξοδέψει 100 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, ο Lamar Odom περιγράφει στο βιβλίο του πώς το 2015 έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο επειδή έκανε χρήση ναρκωτικών και ουσιών επί τέσσερις ημέρες. Επίσης, είχε συνεχείς σεξουαλικές επαφές με ιερόδουλες και έτσι έπεσε σε κώμα ύστερα από επιληπτική κρίση και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Lamar Odom, που υπήρξε παντρεμένος με την Khloé Kardashian από το 2009 έως το 2016, εξομολογείται πως απείλησε να τη σκοτώσει όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Συγκεκριμένα, ο παλιός αθλητής του μπάσκετ γράφει: «Ήμουν φτιαγμένος με ναρκωτικά και η Khloé μπήκε ουρλιάζοντας στο δωμάτιό μου. Την απείλησα λέγοντας: ‘Θέλεις να με ντροπιάσεις μπροστά στους φίλους μου; Θα σε σκοτώσω. Δεν ξέρεις για τι είμαι ικανός’».

Ο ίδιος, βέβαια, παραδέχεται ότι οφείλει μια συγγνώμη σε εκείνη και την οικογένειά της: «Ειλικρινά, ντρέπομαι για εκείνη τη συμπεριφορά μου. Ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή μου. Ήμουν επαγγελματίας στο να κρύβω το πρόβλημά μου. Η Khloé δεν γνώριζε για πολύ καιρό. Οφείλω στην ίδια και στην οικογένειά της μια μεγάλη συγγνώμη».

Δείτε σχετικό βίντεο