Lady Gaga – Bradley Cooper: Θα εμφανιστούν μαζί στο Glastonbury;
Κόσμος

Lady Gaga – Bradley Cooper: Θα εμφανιστούν μαζί στο Glastonbury;

Lady Gaga – Bradley Cooper: Θα εμφανιστούν μαζί στο Glastonbury;

Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία, A Star Is Born, πριν από έναν χρόνο.

Οι κριτικές που απέσπασαν για τις υποκριτικές και τις τραγουδιστικές τους ικανότητες ήταν διθυραμβικές.

Τώρα φαίνεται ότι οι δυο τους μάλλον θα συνυπάρξουν ξανά στη σκηνή του θρυλικού φεστιβάλ του Glastonbury.

Σύμφωνα με τη ραδιοφωνική παραγωγό του BBC1, Edith Bowman, Cooper και Gaga μπορεί να τραγουδήσουν μερικά από τα τραγούδια της ταινίας, A Star Is Born, κατά τη διάρκεια του εμβληματικού φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου.

Η Bowman φιλοξενώντας στην ραδιοφωνική της εκπομπή τους παρουσιαστές του φεστιβάλ, Simon Rimmer και Tim Lovejoy, αποκάλυψε ότι είχε μία πρόσφατη συζήτηση με τον Bradley Cooper.

Aνέφερε συγκεκριμένα: “Μπορεί να γνωρίζω για μία συμμετοχή έκπληξη, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα. O Bradley Cooper μιλούσε στην εκπομπή μου για την ταινία, A Star Is Born και του είπα: ‘Θέλω απλά να σας δω και τους δυο σας να κάνετε μία live συναυλία μαζί.’ Και εκείνος μου είπε: ‘Ξέρεις, έχουμε μιλήσει με τους διοργανωτές του Glastonbury, Nick Dewey και Emily Eavis γι’ αυτό. Κι εγώ είπα: ‘Αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο! Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga να συμμετέχουν στο Glastobury!”

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές που έχουν γνωστές μέχρι τώρα, είναι αυτές των: Stormzy, The Killers, The Cure, Janet Jackson, Kylie, Miley Cyrus και Liam Gallagher.