Kim Kardashian: «Δεν μπήκα στη Νομική επειδή έχω χρήματα»
Κόσμος

Kim Kardashian: «Δεν μπήκα στη Νομική επειδή έχω χρήματα»

Kim Kardashian: «Δεν μπήκα στη Νομική επειδή έχω χρήματα»

Η απόφαση της Kim Kardashian να μπει στη νομική σχολή έφερε θύελλα αρνητικών σχολίων, με τους επικριτές της να λένε πως μπήκε στη σχολή σε τέτοια ηλικία, επειδή έχει πολλά χρήματα.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα η 38χρονη τηλεπερσόνα είχε δηλώσει πως θέλει να γίνει δικηγόρος και θα δώσει εξετάσεις το 2022 για την είσοδό της στον δικηγορικό σύλλογο.

Η Kim θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως η απόφασή της δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική της επιφάνεια, ούτε με τα προνόμια που συνοδεύουν τη φήμη της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της εν ώρα μελέτης, έγραψε επίσης πως αφιερώνει πολλές ώρες από την καθημερινότητά της για να διαβάζει και τονίζει πως «τίποτα και κανείς δεν πρέπει να μας περιορίζει στην εκπλήρωση των ονείρων μας».

«Είδα τα σχόλια που άφησαν κάποιοι άνθρωποι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μάλιστα ένας έγραψε ότι θα έπρεπε να κάτσω στα αυγά μου και σε αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Θέλω ο κόσμος να κατανοήσει ότι τίποτα δεν πρέπει να μας περιορίζει στην εκπλήρωση των ονείρων μας. Ο καθένας μας πρέπει να δημιουργεί τις δικές του γραμμές στη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα πρέπει να μελετά 18 ώρες την εβδομάδα, γράφοντας παράλληλα και τεστ αξιολόγησης.

Μάλιστα αναφέρει στο ποστ της ότι κάνει τεράστιες θυσίες για να είναι επιμελής στα μαθήματά της.

“Περνάω τα Σαββατοκύριακά μου μακριά από τα παιδιά μου για να διαβάσω. Δουλεύω όλη μέρα, βάζω τα παιδιά μου για ύπνο και περνάω τις νύχτες μου διαβάζοντας. Υπάρχουν στιγμές που με ξεπερνά όλο αυτό και ότι δεν μπορώ  να το κάνω αλλά τότε μιλάω με τους ανθρώπους γύρω μου που με στηρίζουν”.