Khloe Kardashian: Έκανε unfollow τον Tristan και δηλώνει ότι προχωράει μπροστά
Κόσμος

Khloe Kardashian: Έκανε unfollow τον Tristan και δηλώνει ότι προχωράει μπροστά

Khloe Kardashian: Έκανε unfollow τον Tristan και δηλώνει ότι προχωράει μπροστά

Η Khloe Kardashian έκανε unfollow τον 27χρονο παίκτη των Cleveland Cavaliers και πατέρα του παιδιού της, Tristan Thompson στο Instagram, μία εβδομάδα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ότι την απάτησε με Jordyn Woods.

Ο παίκτης του NBA συνεχίζει πάντως να την ακολουθεί από το Σάββατο το απόγευμα.

«Ο Tristan είναι εξίσου υπεύθυνος, αλλά είναι ο πατέρας του παιδιού μου», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή, λίγο μετά τη συνέντευξη της Jordyn Woods στο Woods’ Red Table Talk,, η οποία είχε παραδεχθεί ότι είχε φιλήσει τον Thompson.

«Ανεξάρτητα από το τι προκαλεί σε μένα, δεν θα το κάνω αυτό στην κόρη μου. Αντιμετωπίζει την κατάσταση ΙΔΙΩΤΙΚΑ. Αν ο Tristan έλεγε ψέματα δημόσια, τότε ναι θα του απευθυνόμουν και δημόσια», πρόσθεσε.

Η Khloe είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας που σταμάτησε να ακολουθεί τον NBAερ, καθώς την περασμένη εβδομάδα, οι αδελφές της Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner είχαν διακόψει κάθε επαφή μαζί του, μέσω Instagram.

«Ήταν σαν ένα φιλί στα χείλη», είπε στην Red Table Talk η Woods. “Τίποτα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι λάθος αυτός, γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να είμαι σε αυτή τη θέση. Και όταν το αλκοόλ εμπλέκεται, οι άνθρωποι κάνουν λάθος κινήσεις ή τους πιάνουν εκείνη τη στιγμή».

Ωστόσο, η Khloe δεν φαινόταν να πιστεύει όσα είπε η Woods, κατηγορώντας της μάλιστα ότι λέει ψέματα.

«Γιατί λες ψέματα; Αν προσπαθείς να σώσεις τον εαυτό σου βγάζοντας στη δημοσιότητα πράγματα, αντί να απολογηθείς πρώτα σε εμένα κατ’ ιδίαν, τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής. Είσαι ο λόγος που η οικογένεια μου χάλασε», είχε γράψει η Khloe στο Twitter.

Στο τελευταίο της tweet η Khloe δηλώνει ότι προχωράει μπροστά για χάρη της κόρης της αλλά και της υγείας της.