Khloe Kardashian: Χώρισε με τον Tristan Thompson
Κόσμος

Khloe Kardashian: Χώρισε με τον Tristan Thompson

Khloe Kardashian: Χώρισε με τον Tristan Thompson

Η οικογένεια Kardashian έχει πάντα τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα και όχι μόνο μέσα από το ριάλιτι που παρακολουθεί τη ζωή τους.

Σειρά έχει αυτή τη φορά η Khloe Kardashian η οποία πήρε πλέον την απόφαση να χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της, Tristan Thompson μετά από τις απανωτές απιστίες του.

Λίγους μήνες πριν και μάλιστα λίγες μέρες πριν η Khloe γεννήσει την κόρη της, ο Tristan εθεάθη σε ξενοδοχείο με μία νεαρή ονόματι Jordyn Woods. Η συγκεκριμένη κοπέλα σύμφωνα με τα ξένα μέσα είναι φίλη της Kylie Jenner, της μικρής αδελφής της Khloe.

Τότε η Khloe δεν χώρισε τον σύντροφό της, αντίθετα κάποια στιγμή έκαναν ξανά κοινές εμφανίσεις.

Φαίνεται όμως ότι η σχέση του Tristan με τη συγκεκριμένη κοπέλα συνεχίζεται και οι καλοθελητές ενημέρωσαν την Khloe ότι κάτι γίνεται πάλι μόλις προχτές.

Έτσι, η Khloe Kardashian και η καλύτερή της φίλη, Malika Haqq, εμφανίστηκαν να επιβεβαιώνουν τα σοκαριστικά νέα του σκανδάλου και μάλιστα η Khloe εδώ και μερικές μέρες ποστάρει διάφορα “τσιτάτα” – όπως λέμε. Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω:

Η Khloe εμφανίστηκε πρώτη φορά χτες μόνη της, μια μέρα αφότου μαθεύτηκαν τα νέα της καινούριας απιστίας του συντρόφου της ενώ πήγαινε στο στούντιο για να δει τον Kanye West.

Τελικά, όπως φαίνεται, η μεγάλη της αγάπη είναι η κόρη της True όπως και η ίδια έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bt6OnogllR6/?utm_source=ig_web_copy_link