Khloe Kardashian: Απάντησε στις φήμες ότι ήταν ερωμένη του Tristan Thompson
Κόσμος

Khloe Kardashian: Απάντησε στις φήμες ότι ήταν ερωμένη του Tristan Thompson

Khloe Kardashian: Απάντησε στις φήμες ότι ήταν ερωμένη του Tristan Thompson

H Khloe Kardashian επέλεξε να απαντήσει μέσω Instagram στους φήμες που κυκλοφορούν ότι η ίδια ήταν η ερωμένη του Tristan Thompson, την εποχή που εκείνος βρισκόταν σε σχέση με την Jordan Craig, η οποία μάλιστα ήταν έγκυος.

Η Craig υπέβαλε αίτημα για καταβολή διατροφής από τον Thompson για το παιδί τους τον περασμένο Νοέμβριο.

Στη αίτηση αυτή κατονόμασε την διάσημη τηλεπερσόνα ως ερωμένη του πρώην συντρόφου της.

Η 34χρονη Κhloe θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στους ισχυρισμούς αυτούς μέσω του λογαριασμού της στο  Instagram, λέγοντας:

“Είμαι απογοητευμένη που νιώθω την ανάγκη να κάνω αυτήν την ανάρτηση, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια μου. Πάρτε το όπως θέλετε.”

Αμέσως μετά αποκάλυψε λεπτομέρειες από την αρχή της σχέσης της με τον Thompson, η οποία ξεκίνησε το 2017, αναφέροντας:

 “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: Γνώρισα τον Tristan επειδή ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ να βγει ραντεβού στα τυφλά μαζί μου. Ένας κοινός μας φίλος το κανόνισε.

Μετά από μερικά ραντεβού ο Tristan μου είπε ότι είχε μία πρώην η οποία ήταν έγκυος μαζί του. Φυσικά ήμουν απρόθυμη να συνεχίσω να βγαίνω ή να κάνω σχέση μαζί του.

Μου ορκίστηκε ότι η σχέση του είχε τελειώσει πολύ πριν γνωριστούμε. Με έβαλε να με μιλήσω με τους ανθρώπους που ανήκαν στον στενότερο κύκλο του.

Μου έδειξε αποδείξεις από τις γραπτές συνομιλίες μεταξύ τους και με έβαλε να μιλήσω με τους δικηγόρους του, για να αποδείξει ότι έλεγε αλήθεια.

Οι καλύτεροι του φίλοι, οι συνεργάτες του, ακόμα και η μητέρα του, μου είπαν ότι αυτός και η πρώην του είχαν χωρίσει πριν από τη γνωριμία μας.”

Τέλος η Κhloe που έχει μια κορούλα, την True, από την σχέση της με τον Tristan Thompson και η οποία έδωσε τέλος στη σχέση της μαζί του, γιατί κουράστηκε από τις απιστίες του, πρόσφερε τη συγγνώμη της στην πρώην σύντροφο του παίκτη του NBA, Jordan Craig, λέγοντας:

“Αυτή είναι η αλήθεια μου! Η αλήθεια είναι ότι πίστεψα και εμπιστεύτηκα.

Αν για κάποιο λόγο η αλήθεια ΔΕΝ είναι αυτή, ζητώ ταπεινά συγγνώμη που ο TRISTAN και ο στενός του κύκλος είπαν ψέματα για κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να ισχύει η αλήθεια μου.

Ο Θεός ξέρει ότι προσεύχομαι, αλλά τώρα πια δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι!

Λυπάμαι για τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από κάθε πλευρά. Καμιά γυναίκα δεν αξίζει να περνά κάτι τέτοιο!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ”