Kathy Bates: Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός
Κόσμος

Kathy Bates: Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός

Kathy Bates: Αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός

Αγνώριστη εμφανίστηκε η διάσημη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Kathy Bates. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε έξω από το εστιατόριο “Craig’s” στο West Hollywood τελείως αλλαγμένη σε σημείο που να μη θυμίζει καν τον παλιό της εαυτό.

Η Kathy Bates, 70 χρονών πλέον, ήταν φανερά αδυνατισμένη και με νέο look με κοντό, μαύρο μαλλί.

Αγνώριστη η Kathy Bates με μαύρο κοντό μαλλί και αδυνατισμένη- The Mega Agency

Αγνώριστη η Kathy Bates με μαύρο κοντό μαλλί και αδυνατισμένη- The Mega Agency

Η ηθοποιός σε τίποτα δεν θύμιζε την τροφαντή Molly Brown του Τιτανικού ή την επική πρωταγωνίστρια του Misery.

H Kathy Bates στο Misery

H Kathy Bates στο Misery

Το μυστικό της για την απώλεια βάρους

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Us Weekly εδώ και μερικά χρόνια έχει αλλάξει διατροφή για να χάσει σταδιακά βάρος χάρη σε ένα “κόλπο” που της έμαθε η μικρή της ανιψιά.

“Έμαθα απλώς να σπρώχνω το πιάτο μου μακριά. Η ανιψιά μου μού είπε αυτό το μικρό μυστικό, που δεν είναι και τόσο μυστικό, είναι κάτι βιολογικό, που σε κάποιο σημείο όταν τρως, λαμβάνεις αυτό το ακούσιο σήμα που είναι η επικοινωνία μεταξύ μυαλού και στομαχιού ότι χόρτασες”.

Και συνέχισε: “Το κόλπο είναι να παρατηρήσεις αυτό το σήμα και να σπρώξεις μακριά το πιάτο σου. Μου πήρε μερικά χρόνια. Θα έλεγα ότι πρέπει να είσαι πραγματικά υπομονετικός. Δεν μου αρέσει η λέξη θέληση, όσο η λέξη αποφασιστικότητα”.

Η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο των ωοθηκών και του μαστού το 2003 και 2012 αντίστοιχα, παρόλα αυτά νιώθει πιο υγιής από ποτέ και εύχεται να είχε αλλάξει τρόπο ζωής πολλά χρόνια πριν.

Όπως δήλωσε: “Ποτέ δεν ήμουν πιο υγιής. Μόλις έκανα εξετάσεις. Νιώθω σαν ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Μπορώ να κινούμαι, να περπατάω. Μακάρι να το είχα κάνει χρόνια πριν”.