Kate Moss: Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Armani
Κόσμος

Kate Moss: Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Armani

Kate Moss: Θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Armani

H Kate Moss διανύει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας για κάτι περισσότερο από 3 δεκαετίες.

Το 45χρονο supermodel όχι απλά δε φαίνεται έτοιμο να συνταξιοδοτηθεί, αλλά εξακολουθεί να εκπλήσσει θετικά τους πάντες, κερδίζοντας τη μία μεγάλη καμπάνια μετά την άλλη.

Κι ενώ τα περισσότερα μοντέλα της γενιάς της έχουν σταματήσει να δουλεύουν, η ίδια συνεχίζει απτόητη, παραγκονίζοντας μάλιστα λαμπερές συναδέλφους της με τα μισά της χρόνια.

Η εταιρία Giorgio Armani ανακοίνωσε ότι η Kate Moss θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της για τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή κολεξιόν του 2019.

Η εταιρία δημοσίευσε φωτογραφίες της καμπάνιας τις οποίες τράβηξαν οι εξαιρετικοί φωτογράφοι μόδας, Mert Alas και Marcus Piggott.

Η Moss ενσαρκώνει τέλεια τη φιλοσοφία και το στιλ του Giorgio Armani, μέσα από ένα ασπρόμαυρο διαφημιστικό και επίσης ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Το μοντέλο αποπνέει μία αίσθηση ανανέωσης και κομψότητας, με τα ίσια καρέ μαλλιά της με αφέλειες.

Η Kate έχει δουλέψει σχεδόν με όλους τους μεγάλους οίκους στη βιομηχανία της μόδας. Αυτή ωστόσο ήταν η πρώτη της συνεργασία με τον Ιταλό σχεδιαστή.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία ανέφερε: “Η Kate Moss είναι μία γυναίκα μοναδικής ομορφιάς. Η προσωπικότητα και η ενέργειά της την κάνουν να διαφοροποιείται από τη μόδα της εποχής.

Ενσαρκώνει τον πυρακτωμένο, ιριδίζοντα μινιμαλισμό που είναι απαραίτητος για το στιλ του Αrmani.”

Δείτε το videο και τις φωτογραφίες της καμπάνιας:

https://www.instagram.com/p/ByXWpOVgE7K/?utm_source=ig_web_copy_link