Justin Bieber: Αντιμετωπίζει πρόβλημα κατάθλιψης
Κόσμος

Justin Bieber: Αντιμετωπίζει πρόβλημα κατάθλιψης

Justin Bieber: Αντιμετωπίζει πρόβλημα κατάθλιψης

Ο Justin Bieber φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία, κάτι που πολλοί θαυμαστές του και μη υποψιάζονται εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, ο νεαρός τραγουδιστής έχει ήδη ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Οι πηγές του περιοδικού διαβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον γάμο του με την Hailey Baldwin.

“Περνάει δύσκολα”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές που επισημαίνουν ότι τον τελευταίο καιρό ο Bieber έδειχνε κουρασμένος και κατηφής.

Photo: The Mega Agency

Photo: The Mega Agency

Σύμφωνα με τις πηγές του People λαμβάνει την κατάλληλη βοήθεια (και φαρμακευτική) ενώ διαβεβαιώνουν ότι σύντομα θα είναι καλύτερα.

Ο Bieber έχει πολύ στενή σχέση με τον πάστορά του, ο οποίος του παραστέκεται και είναι δίπλα του ως βασικός σύμβουλός του, ειδικά στα θέματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.

Η συνέντευξη στη Vogue και η έλλειψη εμπιστοσύνης

https://www.instagram.com/p/BmhM7DwBL1l/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Bieber και η Baldwin έδωσαν πρόσφατα συνέντευξη στην αμερικανική Vogue όπου ο τραγουδιστής αποκάλυψε τα προβλήματα εμπιστοσύνης που έχει με τους ανθρώπους εξαιτίας του ότι από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στη showbiz.

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Παλεύω με το συναίσθημα ότι όλοι με χρησιμοποιούν ή δεν είναι εκεί για μένα και ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να βγάλουν είδηση από μένα και να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μου”, είπε ο Bieber.

“Ένα από τα μεγάλα μου προβλήματα είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχω πάρει κάποιες λάθος αποφάσεις και έχω κάνει λάθος σχέσεις. Κάποια λάθη επηρέασαν την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνω στην κρίση μου. Ήταν δύσκολο να εμπιστευτώ ακόμα και τη Hailey” επεσήμανε ο τραγουδιστής στη Vogue.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι το γεγονός πως η καριέρα του ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 13 επηρέασε την περαιτέρω συναισθηματική του ανάπτυξη.