Julia Roberts: Πώς αντέδρασε σε σχόλιο για τις μαγειρικές της ικανότητες
Κόσμος

Julia Roberts: Πώς αντέδρασε σε σχόλιο για τις μαγειρικές της ικανότητες

Julia Roberts: Πώς αντέδρασε σε σχόλιο για τις μαγειρικές της ικανότητες

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στο σινεμά η νέα ταινία της Julia Roberts, Ben Is Back. Συμπρωταγωνιστής, στο ρόλο του γιου της, ο 19χρονος Lucas Hedges. Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, έδωσαν και οι δύο συνέντευξη στο The Late Show.

Ο παρουσιαστής του The Late Show, Stephen Colbert, έκανε με διαφορά μιας ημέρας τις συνεντεύξεις των δύο πρωταγωνιστών και φρόντισε να το εκμεταλλευτεί. Η συνέντευξη του Lucas Hedges έγινε τη Δευτέρα, ενώ αυτή της Julia Roberts την επόμενη μέρα, όπου ο παρουσιαστής της είχε ετοιμάσει μια μικρή «έκπληξη».

Για να είναι σίγουρος ο Stephen Colbert ότι θα έχει την καλύτερη δυνατή αντίδραση από τη Julia Roberts, φρόντισε να προετοιμάσει λίγο το έδαφος. Ξεκίνησε να τη ρωτάει για το πώς κατάφεραν να έρθουν κοντά με τον Lucas Hedges, ως κινηματογραφική μητέρα και γιος. Εκείνη άρχισε να λέει ότι ο Hedges πέρασε πολύ χρόνο με την οικογένειά και τα τρία της παιδιά, ώστε όλο αυτό το δέσιμο να φανεί στην ταινία. Σημείωσε μάλιστα ότι την ημέρα των Ευχαριστιών, πέρυσι, έφαγαν όλοι μαζί, γεγονός που της άφησε μια γλυκιά ανάμνηση.

Η γαλοπούλα του Thanksgiving

«Φοβάμαι ότι αυτό που θα σου πω θα είναι λίγο σκληρό, γιατί ρωτήσαμε τον Lucas χθες για το συγκεκριμένο δείπνο», της είπε ο δημοσιογράφος παγώνοντας το χαμόγελο στα χείλη της. «Τον έκανες να πει κάτι κακό;», ρώτησε η Julia Roberts για να της απαντήσει ο Stephen Colbert: «Δεν τον ΕΚΑΝΑ να πει τίποτα κακό. Ήταν απλώς ειλικρινής», δείχνοντάς της ένα βίντεο.

Στη συνέντευξη που πήρε την προηγούμενη μέρα από τον Lucas Hedges τον είχε ρωτήσει πώς ήταν η γαλοπούλα κι εκείνος παραδέχτηκε ότι ήταν λίγο στεγνή. Με το στόμα ανοιχτό, αλλά με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση, η Julia Roberts είπε: «Αυτή ήταν η τελευταία γαλοπούλα που έφαγε σπίτι μου».

Στα best-off της συνέντευξης είναι η αντίδραση της Julia Roberts όταν της έδειξε o Stephen Colbert μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον Lucas Hedges (με σκοπό να της πει ότι μοιάζει νέα) κι εκείνη, παρατηρώντας την ομοιότητα στις ρίγες του φορέματος, άρχισε να εξηγεί ότι δεν είναι το ίδιο με αυτό που φοράει στη συνέντευξη.