Johnny Depp: Δικαστής ζητά να παραδώσει όλο το ιστορικό των καταχρήσεών του
Κόσμος

Johnny Depp: Δικαστής ζητά να παραδώσει όλο το ιστορικό των καταχρήσεών του

Johnny Depp: Δικαστής ζητά να παραδώσει όλο το ιστορικό των καταχρήσεών του

Ξανά στα δικαστήρια βρίσκονται το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, με τον Johnny Depp να κάνει αυτή τη φορά αγωγή στην πρώην του Amber Heard διεκδικώντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ωστόσο, ο ηθοποιός κλήθηκε από τον δικαστή, που έχει αναλάβει την υπόθεση, να καταθέσει όλους τους ιατρικούς φακέλους και άλλο υλικό σχετικό με τις καταχρήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

“Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ο ενάγων πρέπει να παραδώσει τα έγγραφα αυτά, τα οποία ζήτησαν οι δικηγόροι της εναγόμενης”, διέταξε ο δικαστής Bruce White, απαντώντας στο σχετικό αίτημα της νομικής ομάδας της Heard, που υποβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου.

“Ο κύριος Depp δεν μπορεί να κάνει αγωγή εναντίον της κυρίας Heard, επειδή τον κατηγόρησε για κακοποίηση όταν ήταν μεθυσμένος, και μετά να αρνείται να εμφανίσει στοιχεία που αποδεικνύουν εάν αυτές οι κατηγορίες είναι αληθινές ή όχι, στη βάση του ‘απόρρητου’ και της ιδιωτικότητας”, είπε ο δικηγόρος της Benjamin Rottenborn τον περασμένο μήνα, όταν κατατέθηκε το αίτημα.

O Johnny Depp και η Amber Heard σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Οι νομικοί που εκπροσωπούν τον ηθοποιό, αρχικά προσπάθησαν να απορριφθεί το αίτημα της Heard να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι του πρώην συζύγου της, αλλά τελικά είπαν σε ανακοίνωσή τους, ότι “ο πελάτης τους δεν έχει τίποτα να κρύψει για τα όσα έχει κάνει στο παρελθόν, ενώ θα συμμορφωθεί με το αίτημα του δικαστηρίου, ώστε να να φανεί τελικά τι γινόταν κατά τη διάρκεια αυτού του βραχύβιου γάμου”.

Σημειώνεται πως εξαρχής ο Depp έλεγε ότι ήταν εκείνος που είχε υποστεί κακοποίηση σε αυτή τη σχέση.

Μάλιστα, διατείνεται ότι η όλη δυσφήμιση από την πρώην αγαπημένη του, του κόστισε τελικά τη θέση του στον νέο κύκλο των “Πειρατών της Καραϊβικής”, κάτι που η Disney δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει.