Jennifer Lopez: Σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο μαζί με τον Alex Rodriguez
Κόσμος

Jennifer Lopez: Σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο μαζί με τον Alex Rodriguez

Jennifer Lopez: Σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο μαζί με τον Alex Rodriguez

Η Jennifer Lopez καταφέρνει να διατηρεί ένα καλλίγραμμο και συνάμα juicy κορμί, το οποίο ποθούν εκατομμύρια άνδρες και ζηλεύουν εκατομμύρια γυναίκες!

Για να το αποκτήσει όμως και να μπορέσει να το διατηρήσει, κοπιάζει καθημερινά και τα καταφέρνει περίφημα, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή και σκληρές προπονήσεις με δύο μάλιστα προσωπικούς γυμναστές.

Η JLo κοντεύει τα 50, καθώς σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου, έχει τα γενέθλιά της, είναι μητέρα δύο παιδιών και παραμένει πρότυπο.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει καθημερινή άσκηση, την οποία πολλές φορές ακολουθεί μαζί με τον σύντροφό της Alex Rodriguez, με τον οποίο επισκέπτονται το γυμναστήριο.

H εκρηκτική τραγουδίστρια εθεάθη με τον αγαπημένο της στο δρόμο για το γυμναστήριο, με την ίδια να φορά ένα ροζ κολάν, λευκό μπλουζάκι δεμένο στην περιοχή της κοιλιάς και άσπρα αθλητικά παπούτσια, ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα ποτήρι γεμάτο glitter σε σχήμα μικροφώνου.

Η Jennifer αυτό το διάστημα κάνει περιοδεία στην Αμερική, όμως δεν αφήνει την καθημερινή της άσκηση παρά την κούραση των συναυλιών.

Μάλιστα χθες διασκέδασε το κοινό του Madison στη Νέα Υόρκη, όπου ένιωσε ότι βρίσκεται στο «σπίτι της».

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Bz2T-nqg1Ce/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bz1qBiOAwqA/?utm_source=ig_web_copy_link

Photo Credits: Backgrid