Jennifer Lawrence: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mob Girl του Paolo Sorrentino
Κόσμος

Jennifer Lawrence: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mob Girl του Paolo Sorrentino

Jennifer Lawrence: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mob Girl του Paolo Sorrentino

Η Jennifer Lawrence ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο “Mob Girl” του βραβευμένου με Όσκαρ, Paolo Sorrentino.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Arlyne Brickman, συζύγου ενός “νονού της μαφίας”, η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Εκτός από τον ρόλο της ως Arlyne Brickman, η Jennifer Lawrence θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Justin Polski μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver.

Η ταινία σε σενάριο της Angela Bernet είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Teresa Carpenter, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

Η Brickman είχε σχέσεις με μαφιόζους, τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Colombo.

“Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους” ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Brad Weston.

“Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Jennifer Lawrence να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο – άθλο και τον Πάολο στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Arlyne “.

Η ταινία είναι το πρώτο project – συνεργασία της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών T Excellent Cadaver και των στούντιο Makeready.

Πηγή: ΑΠΕ