Jennifer Lopez: Από το μονόπετρο στην απιστία του Alex Rodriguez
Κόσμος

Jennifer Lopez: Από το μονόπετρο στην απιστία του Alex Rodriguez

Jennifer Lopez: Από το μονόπετρο στην απιστία του Alex Rodriguez

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez έχουν δυο χρόνια σχέση, η οποία επισφραγίστηκε με τον αρραβώνα τους και ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτή η χαρά δεν κράτησε, όμως, για πολύ. Κι αυτό διότι οι “κακές γλώσσες” λένε πως ο 43χρονος δεν είναι ιδιαίτερα πιστός…

https://www.instagram.com/p/Buzz2LMg92D/

Με ποιαν φέρεται ότι απατά τη Jennifer;

Ένας παίκτης του baseball, ονόματι Jose Canseco, ισχυρίζεται πως ο πρώην αστέρας του ίδιου σπορ, απατά την τραγουδίστρια με τη γυναίκα του. Έτσι, η Jessica Canseco φέρεται πως είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Jennifer με τον Alex

Ο Jose εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με δριμύ κατηγορώ εναντίον του 43χρονου, την ώρα που έπαιζε στην τηλεόραση το World of Dance που στην κριτική επιτροπή είναι η εκρηκτική pop star.

«Δεν γνωρίζει ότι την απατά με την πρώην σύζυγό μου, την Jessica. Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι».

Βέβαια, ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε:

«Ήμουν εκεί πριν μερικούς μήνες όταν την έπαιρνε τηλέφωνο. Alex, σταμάτα να απατάς την Jennifer Lopez».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το λαμπερό ζευγάρι.

Ο Rodriguez έχει βεβαρημένο παρελθόν σχετικά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις, κάτι που μάλλον αψήφισε η Lopez. Ο πρώην παίκτης του baseball είχε χωρίσει το 2008 με τα media να λένε πως η Madonna ήταν τότε η “πέτρα του σκανδάλου”.