James Bond: Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα;
Κόσμος

James Bond: Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα;

James Bond: Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα;

Μετ’ εμποδίων γίνονται τα γυρίσματα της 25ης ταινίας με κεντρικό  ήρωα τον γοητευτικό πράκτορα των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών, James Bond.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα, στην Τζαμάικα.

Ο λόγος; Ο τραυματισμός του πρωταγωνιστή, Daniel Craig. Ο Craig τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια κάποιας σκηνής.

Μάλιστα σύμφωνα με τη The Sun, τα γυρίσματα που είχαν προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο στα ξακουστά Pinewood Studios στο Λονδίνο ακυρώθηκαν.

Άνθρωποι της παραγωγής που ήταν παρόντες, ανέφεραν πως ήταν τόσο μεγάλος ο πόνος και ο εκνευρισμός του, εξαιτίας του τραυματισμού, που έβγαλε το σακάκι του και το πέταξε.

Ο 51 ετών ηθοποιός, μετά την συμμετοχή του στην τελευταία ταινία Bond, Spectre, πριν από 4 χρόνια, είχε δηλώσει εμφατικά, ότι προτιμά να κόψει τις φλέβες του, παρά να ξαναπαίξει τον ρόλο του Bond.

Tελικά ο Daniel άλλαξε γνώμη, αλλά τα προβλήματα παρέμειναν.

Ο αρχικός σκηνοθέτης, Danny Boyle, αποχώρησε, καθώς οι παραγωγοί δεν συμφώνησαν με την ιδέα του, να ‘’σκοτώσει’’ τον πράκτωρα 007.

Το σενάριο είναι ημιτελές και ξαναγράφεται συνεχώς, κατόπιν υποδείξεων του νέου σκηνοθέτη, Cary Joji Fukunaga και του ίδιου του Daniel Craig.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι συντελεστές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε τίτλο και γι’ αυτό η ταινία προσωρινά αποκαλείται, Bond 25.

Παρόλα αυτά η ταινία έχει μπει σε τροχιά παραγωγής!

Στην ταινία θα τον πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Ralph Fiennes,  Naomie Harris, Lea Seydoux, Lashana Lynch και Ana de Armas, Τον ρόλο του ‘’κακού’, θα ενσαρκώσει ο Rami Malek, o οποίος κέρδισε το Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου, για την εξαιρετική ερμηνεία του ως Freddie Mercury, στην ταινία, Bohemian Rapsody.