Η Michelle Williams και ο Phil Elverum δεν είναι πια μαζί
Κόσμος

Η Michelle Williams και ο Phil Elverum δεν είναι πια μαζί

Η Michelle Williams και ο Phil Elverum δεν είναι πια μαζί

Η Michelle Williams και ο Phil Elverum παντρεύτηκαν σε μια ήσυχη τελετή, όπως αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2018, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Πλέον,μερικούς μήνες αργότερα, ζουν χωριστά, καθώς σύμφωνα με το People, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν από κάποιο διάστημα, με φιλικό τρόπο.

Η σταρ του Hollywood έζησε τον θάνατο του συζύγου της Heath Ledger, για τον οποίο μιλάει πάντα στην κόρη τους Matilda. «Ο μπαμπάς σου με αγάπησε πριν κανείς καταλάβει ότι ήμουν ταλαντούχα, ή ήμουν όμορφη ή είχα ωραία ρούχα», είναι τα λόγια που της λέει πάντα.

Μετά τον θάνατό του, η ηθοποιός δεν έχασε την πίστη της στην αγάπη και έκανε γνωριμίες, όπως με τον Jason Segel, τον Spike Jonze και τον οικονομικό σύμβουλο Andrew Youmans.

Ωστόσο, ο μουσικός Phil Elverum ήταν εκείνος που την «κέρδισε», καθώς όπως είχε δηλώσει η ίδια στο Vanity Fair, «ο Phill δεν είναι απλός κάποιος. Ο τρόπος που με αγαπάει είναι ο τρόπος που θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο σύνολό της».

Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram πάντως, ήταν πριν από δύο εβδομάδες, μια φωτογραφία με τον αείμνηστο Heath Ledger, την απώλεια του οποίου φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει.

https://www.instagram.com/p/Bv4K3-UlgTb/?utm_source=ig_web_copy_link