Heather Locklear: Δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που παραμένει νηφάλια
Κόσμος

Heather Locklear: Δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που παραμένει νηφάλια

Heather Locklear: Δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που παραμένει νηφάλια

Η Heather Locklearγιορτάζει” το γεγονός ότι παραμένει νηφάλια μετά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε το περσινό καλοκαίρι.

Η 57χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, η οποία έδειχνε ένα σημειωματάριο, το οποίο έφερε το μήνυμα: «Είσαι ακόμα νηφάλια, κρατήσου», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τόσο ευγνώμων» μαζί με ένα emoji προσευχής.

https://www.instagram.com/p/B1Y2ACfAqPr/?utm_source=ig_web_copy_link

Ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία από βιβλίο των Ανώνυμων Αλκοολικών που εξηγεί τα βήματα που ακολουθούν όσοι παρακολουθούν το πρόγραμμα για να καταπολεμήσουν τον εθισμό τους.

https://www.instagram.com/p/B1cH0EpApTt/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Locklear βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ίδρυμα ψυχικής υγείας εδώ και περίπου ένα μήνα μετά τα οκτώ πλημμελήματα -έξι από τα οποία σχετίζονταν με βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, τα οποία τα διέπραξε κατά τη σύλληψή της τον Ιούνιο του 2018.

Μόλις ολοκληρώσει τον μήνα νοσηλείας της στις 6 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός θα πρέπει για τρία χρόνια να βρίσκεται σε άτυπη ή χωρίς επίβλεψη δοκιμασία και έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης οπλοκατοχής, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ.

Η Locklear αγωνίστηκε να παραμένει νηφάλια, αλλά τελικά ξανακύλησε στο αλκοόλ και κατέληξε υπό ψυχιατρική κράτηση τον Νοέμβριο του 2018, καθώς ο γιατρός της διαπίστωσε ότι είχε ψυχολογικά καταρρεύσει.