Hayden Panettiere: Τι συμβαίνει με την κηδεμονία της κόρης της;
Κόσμος

Hayden Panettiere: Τι συμβαίνει με την κηδεμονία της κόρης της;

Hayden Panettiere: Τι συμβαίνει με την κηδεμονία της κόρης της;

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η κόρη της Αμερικανίδας ηθοποιού Hayden Panettiere ζει με τον πατέρα της, Wladimir Klitschko, στην Ουκρανία.

Πηγές ανέφεραν στο περιοδικό ότι η 4 ετών Kaya, μένει με τον 43χρονο πατέρα της – ο οποίος είναι πρώην πυγμάχος- από τον Αύγουστο του 2018.

Η Panettiere και ο Klitschko ήταν αρραβωνιασμένοι για 9 χρόνια και χώρισαν το 2018.

Η ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές λόγω της απουσίας του παιδιού της και λόγω της δικαστικής διαμάχης που έχει με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, ηθοποιό Brian Hickerson.

Στις 2 Μαΐου το ζευγάρι των ηθοποιών ενεπλάκη σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον Hickerson να αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες.

Η μητέρα της ηθοποιού, Lesley Vogel, είχε δηλώσει το 2018 ότι η κόρη της επισκέπτεται την Kaya στην Ευρώπη, ενώ και ο Klitschko ταξιδεύει συχνά στην Αμερική για να συναντιούνται μαμά και κόρη.

Η ίδια η Hayden είχε αναφερθεί στην προσπάθεια που κατέβαλε με τον πατέρα της κόρης της για την από κοινού ανατροφή της, λέγοντας:

Σεβόμαστε ο ένας το άλλον και είμαστε ακόμα φίλοι. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, οπότε είναι κάτι πρωτόγνωρο. Νομίζω όμως ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά.

Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που λένε τα βιβλία και αυτά που λέει η πιάτσα. Οπότε ξέρεις, για τους γονείς είναι, δοκιμή και λάθος…  Όλοι κάνουμε λάθη.”

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2015 λόγω επιλόχειας κατάθλιψης.

https://www.instagram.com/p/BUIAimujaZs/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BUKAFMeAqsb/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BUIA43fjVYY/?utm_source=ig_web_copy_link